Şi, totuşi, Rapid NU moare! În ce ligă S-AU ÎNSCRIS giuleştenii

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
03/08/2016, 00:00
Şi, totuşi, Rapid NU moare! În ce ligă S-AU ÎNSCRIS giuleştenii

La doar o săptămînă după ce a fost exclusă din Liga 1 din cauza sentineţei date de Tribunalul Bucureşti, care a decis intrarea Rapidului în faliment, o nouă echipă a fost înscrisă în Liga Municipală din Bucureşti.

Horia Manoliu, fostul director de marketing al clubului feroviar şi noul preşedinte al AFC Rapid, a înscris noul club în ultimul eşalon din Bucureşti. “Vom face tot ce putem pentru ca această echipă să evolueze în noul sezon. Rapid nu moare”, a spus Manoliu după ieşirea din sediul AMFB.

Revine Copos în fotbal?

Horia Manoliu este unul dintre prietenii apropiaţi ai lui George Copos, iar conform surselor FANATIK.RO palmaresul urmează să intre în proprietatea acestuia, conform unei clauze din contractul dintre clubul care a intrat în faliment şi George Copos. Nu este exclus nici o revenire în Giuleşti a fostului finanţator al Rapidului, mai ales după dezvăluirile făcute de FANATIK.RO, care a precizat demersurile făcute de Copos. (vezi detaliile AICI)

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×