Sport

Rapid sărbătorește 101 ani de existență! Mesajul lui Dan Șucu pentru suporterii giuleșteni. Neill Lennon și-a serbat ziua de naștere în cantonament

Zi de sărbătoare pentru toți suporterii rapidiști. Clubul a împlinit 101 ani. Neil Lennon își serbează aniversarea din cantonament.
25.06.2024 | 20:05
Rapid sarbatoreste 101 ani de existenta Mesajul lui Dan Sucu pentru suporterii giulesteni Neill Lennon sia serbat ziua de nastere in cantonament
Rapid a împlinit 101 ani. Dan Șucu, mesaj pentru giuleșteni
ADVERTISEMENT

Ziua de 25 iunie este una cu totul specială pentru Rapid București. Giuleștenii sărbătoresc astăzi 101 ani de la înființarea clubului, dar și aniversarea noului antrenor al echipei, Neil Lennon, care a împlinit vârsta de 53 de ani.

Rapid a împlinit 101 ani. Dan Șucu, mesaj pentru giuleșteni

Oficialii clubului au organizat un eveniment cu totul special pentru a marca această zi importantă. Clubul a emis un comunicat cu câteva zile înainte, în care s-a anunțat programul pentru ziua de 25 iunie. Mai multe foste glorii ale echipei, dar și oameni din funcții de conducere au participat.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării de 101 ani de existență a echipei. Omul de afaceri s-a declarat optimist în ceea ce privește viitorul și a precizat că Rapid va deveni o forță în România.

„La mulți ani, Rapid! La mulți ani, rapidiștilor! Un club cu asemenea tradiție, 101 ani, dar în același timp tânăr și, de ce nu, cu ajutorul tuturor, va fi cel mai puternic. La mulți ani, Rapid!”.

ADVERTISEMENT
Program 25 iunie
Program 25 iunie

Daniel Pancu. ”Sunt sigur că anul ăsta va fi mai bine pentru Rapid”

Fostul mare atacant de la Rapid, Daniel Pancu, a fost și el prezent la petrecere. Acesta a declarat că se bucură că a avut șansa de a putea sărbători cu suporterii echipei aniversarea clubului și, la fel ca Dan Șucu, s-a declarat încrezător înainte de debutul noului sezon.

„Rapidul nu e bătrân, e în floarea vârstei. E o vârstă frumoasă. Sperăm să prindem cât mai multe astfel de aniversări. Sperăm să ajungem la 200, chiar dacă este imposibil. E o senzație minunată să revezi suporterii.

ADVERTISEMENT

Cu mulți dintre ei am crescut, am copilărit, inclusiv cu Liviu Ungurean, Gigi Corsicanu, sunt aceeași generație cu mine. Întotdeauna e o mare plăcere să îi văd. Eu sunt sigur că anul ăsta va fi mai bine pentru Rapid, așa simt. Sper să nu mă înșel, cu toate că e prea devreme pentru un pronostic”, a explicat Daniel Pancu, conform GSP.ro.

Giuleștenii nu au uitat de antrenorul echipei. Neil Lennon a împlinit pe 25 iunie vârsta de 53 de ani și a primit un mesaj din partea clubului. „Happy birthday, Neil!”, au scris bucureștenii pe social media. Nord-irlandezul nu a putut fi prezent la evenimentul din capitală, întrucât este cu echipa în cantonament.

ADVERTISEMENT

Pe stadionul din Giulești, suporterii au avut șansa de a juca un meci demonstrativ cu ocazia aniversării a 101 ani de existență a clubului. 32 de fani au putut îmbrăca tricourile alb-vișinii. În plus, și două echipe de copii s-au duelat pe 25 iunie.

ADVERTISEMENT