Sport

Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1 în Casa Pariurilor Liga 1. Giuleştenii obţin remiza, în inferioritate numerică, în minutele de prelungiri

Rapid a obţinut o remiză în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, după ce echipa lui Mihai Iosif a jucat în inferioritate numerică din minutul 32 al partidei jucate la Mioveni.
11.02.2022 | 19:52
Rapid  Sepsi Sf Gheorghe 11 in Casa Pariurilor Liga 1 Giulestenii obtin remiza in inferioritate numerica in minutele de prelungiri
Rapid şi Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate meciul din etapa a 26-a (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
11-02-2022
17:52

Rapid - Sepsi 1-1 (Ioniţă 90-2 / Ştefănescu 50)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN MECI

Clasamentul în Liga 1 după Rapid – Sepsi 1-1

Min. 90+2 / GOOOL Rapid! Ioniţă reuşeşte un lob peste Niczuly şi egalează în extremis.

Min. 50 / GOOOL Sepsi! Bărbuţ l-a găsit perfect, în careu, pe Ştefănescu, iar mijlocaşul deschide scorul.

Min. 32 / Cartonaş roşu pentru Rapid! Albu l-a faultat dur pe Achahbar, care nu mai poate continua. Colţescu l-a eliminat după ce a văzut cât de gravă este accidentarea.

Min. 1 / A început meciul Rapid – Sepsi.

11-02-2022
16:32

Echipele de start pentru Rapid - Sepsi

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Kait – Sefer, Marzouk, R. Ilie – Vojtus. Rezerve: Drăghia – Belu Iordache, Dandea, Goge, R. Moise, Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Pănoiu, Carnat. Antrenor: Mihai Iosif.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Eder, Aganovic – Bărbuţ, Achahbar, M. Ștefănescu – Tudorie. Rezerve: Began, Tincu, Vașvari, Askovski, Ispas, Păun, Damașcan, Luckassen, Golofca. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe are loc vineri, 11 februarie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1, fiind partida care deschide această rundă. Pentru ambele formații este un meci important, pentru că nu au renunțat la accederea în play-off, deocamdată amândouă aflându-se în afara primelor șase locuri.

Unde se joacă meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută vineri, 11 februarie, de la ora 19:55 pe “Stadionul Orășenesc” din Mioveni, după ce fanii giuleşteni au creat probleme la ultimele meciuri de pe teren propriu, pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină a LPF a decis ca meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe să se dispute cu porţile închise, fiind prima măsură de acest gen din ultimii ani, când comportamentul ultraşilor a dus la o astfel de sentinţă.

Cine transmite la TV partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă vineri, 11 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul din Mioveni și va fi transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți viziona și intrând pe FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, localitate din județul Argeș, este o zi frumoasă, cu tempratură maximă ajungând la 15 grade, dar la ora partidei probabil că nu vor fi mai mult de 7-8, ceea ce oricum este foarte bine pentru jucători. Nu există pericol de ploaie. Meciul va fi condus de arbitrul Sebastian Colțescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

De această dată lipsa de indisponibili la Rapid nu mai este una lungă, un singur jucător neputând fi recuperat, dar ce e drept vorbim despre unul foarte important la mijloc, croatul Crepulja. Fundașul dreapta Bellu-Iordache a revenit la pregătiri și e în lot, dar foarte probabil Mihai Iosif va continua cu Onea, care a dat satisfacție.

ADVERTISEMENT

La Sepsi, problemele sunt ceva mai mari, dar antrenorul Cristiano Bergodi spune că nimeni nu e de neînlocuit. Nu are drept de joc Istvan Fulop, Bălașa și Bojic sunt KO, iar Dragomir și Hugo Sousa așteptau verdictul medicului în dimineața partidei pentru a afla dacă pot juca.

Mihai Iosif declară că dacă nu vor fi rezultate e normal să plece

La Rapid a început să se instaleze puțin câte puțin supărarea și nervozitatea, pentru că echipa nu a câștigat nici un meci în acest an și continuând așa este mai mult decât limpede că va merge în play-out și nu între primele șase, cum fusese fixat obiectivul.

ADVERTISEMENT

Deși la început ca un zvon numele lui Marius Șumudică, după ce acesta a plecat din Turcia, de la Malatyaspor, de unde a fost concediat, a început să fie rostit tot mai insistent în anturajul giuleștenilor ca fiind soluția care ar putea readuce echipa pe linia de plutire, dar dinspre conducere și patronul Victor Angelescu nu au răzbătut semnale asemănătoare. Culmea este că Mihai Iosif spune că e gata el să plece, dacă nu vor fi rezultate.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Deși Rapid este echipa gazdă, bookmakerii nu s-au grăbit să coteze echipa lui Mihai Iosif drept favorită. Acest statut a revenit covăsnenilor, cu o cotă de 2,40 în timp ce giuleștenii au primit cota de 3,20. Șansă dublă 1X este 1,55 iar un gol înscris de Rapid are cotă 1,50.

Un singur meci există în istoricul direct, cel jucat în turul campionatului la Sfântu Gheorghe, unul extrem de spectaculos și cu neașteptat de multe goluri. A fost 2-2 și toate cele patru goluri s-au marcat numai în prima repriză, cu un Luckassen reușind dubla după ce Goge și Alami aduseseră Rapidul în avantaj după primele zece minute.

ADVERTISEMENT