Sport

Rapid și Dan Șucu s-au îmbogățit după derby-ul cu FCSB! Suma imensă care a intrat în contul clubului. Exclusiv

Rapid, rețetă financiară excelentă după derby-ul cu FCSB disputat pe Arena Națională. Câți bani vor încasa Dan Șucu și Victor Angelescu.
12.03.2024 | 19:28
Rapid si Dan Sucu sau imbogatit dupa derbyul cu FCSB Suma imensa care a intrat in contul clubului Exclusiv
Rapid va rămâne cu un profit de 340.000 de euro după derby-ul cu FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a doborât recordul de spectatori în acest sezon pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB, unde au fost prezenți 43.283 de spectatori. Dan Șucu își freacă mâinile de bucurie după ce a decis să mute partida de pe stadionul Giulești.

Rapid a dat lovitura după derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională

FANATIK a aflat că Rapid a avut încasări de 2.000.000 de lei după primul meci disputat în acest sezon pe Arena Națională. La un simplu calcul asta înseamnă peste 400.000 de euro, o sumă mult mai mare comparativ cu rețeta financiară de pe stadionul Giulești, chiar și cu stadionul arhiplin.

ADVERTISEMENT

Dacă de aici scădem cheltuielile legate de chirie și utilități, Dan Șucu va rămâne cu un profit de aproximativ 340.000 de euro. Cu această sumă, acționarul majoritar al Rapidului și-a acoperit practic cheltuielile cu unul dintre jucătorii transferați în această iarnă. Giuleștenii au plătit pentru Florent Hassani doar 300.000 de euro celor de la FC Tirana.

Din păcate, veștile bune pentru Rapid se opresc aici. FANATIK a aflat că Rapid va primi o etapă de suspendare pentru incidentele de la derby-ul cu FCSB, unde Peluza Nord și-a etalat un întreg arsenal format din artificii, torțe, fumigene și petarde. Ba chiar Dan Șucu va trebui să achite și o amendă.

ADVERTISEMENT

Rapid, din nou pe Arena Națională? Galeria anunță triumfător: „Am fi cel puțin 20-30.000 la fiecare meci”

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a dezvăluit pentru FANATIK că „alb-vișiniii” ar putea să mai joace meciuri pe Arena Națională în play-off: „Noi ne dorim să mai jucăm pe Arena Națională. Sunt convins că ar fi la fiecare meci 20-30.000 de spectatori. Sigur vom mai juca. Măcar cu FCSB. Decizia este însă la club.

În cupele europene cu siguranță ne dorim să jucăm acolo. Să nu uităm ce au făcut suporterii Rapidului la meciul cu Legia Varșovia sau PSV Eindhoven. Stadionul Giulești e prea mic pentru astfel de meciuri”. 

ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-vișinii” sunt gata să protesteze dacă terenul Rapidului va fi suspendat la meciul cu Farul și se vor strânge să susțină echipa din fața arenei din Giulești: „Am auzit că e posibil să ne suspende. Noi o să susținem oricum echipa. Vom fi în afara stadionului dacă se va decide să fim suspendați. Dar nu putem fi de acord cu o asemenea decizie. Nu s-a aruncat nicio torță în teren. Păi la Dinamo – UTA s-au bătut pe teren. Plătim noi pentru asta?

Nu e normal. Ne gândim și la o formă de protest dacă se va întâmpla asta. Noi am făcut spectacol. Am doborât recordul de spectatori și acum vor să distrugă tot ceea ce noi am construit în acești ani.

ADVERTISEMENT

A văzut o țară întreagă și toată Europa ce spectacol pot face suporterii Rapidului. Și ei ne suspendă pentru asta?! Dacă vor doar aplauze să se ducă la teatrul de păpuși! Repet, nu a fost niciun incident”. 

  • 340.000 de euro e profitul Rapidului după primul meci din acest sezon pe Arena Națională
  • 43.283 de fani au fost prezenți pe Arena Națională la derby-ul Rapid – FCSB
ADVERTISEMENT