Fotbal intern

Sport SÎNGEROS! MĂCEL între FOTBALIŞTI la Rapid!

Situaţie explozivă la Rapid! Doi dintre titularii echipei feroviare s-au luat la bătaie în timpul unui antrenament, totul pornind de la un fault banal al unuia dintre jucători! "Ăsta e...
28.10.2014 | 10:59
Sport SINGEROS MACEL intre FOTBALISTI la Rapid
ADVERTISEMENT

Situaţie explozivă la Rapid! Doi dintre titularii echipei feroviare s-au luat la bătaie în timpul unui antrenament, totul pornind de la un fault banal al unuia dintre jucători! “Ăsta e rezultatul stării de tensiune permanentă din sînul lotului. Aproape că nici nu ne mai salutăm unii pe alţii, e un haos total la club”, au afirmat, pentru FANATIK.RO, sursele din cadrul formaţiei giuleştene.

Scandal de la o alunecare: “Eşti dobitoc?”

Situaţia tensionată dîn sînul echipei giuleştene şi-a pus amprenta asupra stării mentale a jucătorilor rapidişti, aceştia avînd mai multe ieşiri nervoase la antrenamente în ultima vreme. Andrei Tînc şi Andrei Ciolacu, doi dintre titularii de drept în mandatul lui Marian Rada, au fost protagoniştii unui episod regretabil la una dintre şedinţele de pregătire de dinaintea paridei cu FC Botoşani. Fundaşul a intrat prin alunecare asupra atacatului, iar ultimul a răbufnit. “Eşti dobitoc? Aşa intri tot timpul! Este un simplu antrenament, trezeşte-te!”, i-a reproşat Ciolacu lui Tînc, adresîndu-i, bineînţeles, şi înjurăturile de rigoare.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA LIGII (16.07.2014)

Ciolacu a ieşit şifonat

Replica funaşului nu s-a lăsat aşteptată. Conform surselor FANATIK.RO, Tînc s-a ridicat de la pămînt şi l-a luat la pumni pe Ciolacu! Vîrful a vrut să riposteze, dar, conform martorilor, apărătorul i-a aplicat o corecţie ca la carte. De precizat că nici un coechipier al celor doi nu a intervenit, deşi în apropiere se aflau Iacob şi Lung, lăsîndu-i pe cei doi “cocoşi” să-şi rezolve diferendul. Într-un final, lucrurile s-au calmat, Ciolacu şi Tînc simţindu-se ruşinaţi de episodul petrecut chiar sub ochii unuia dintre secunzii lui Marian Rada.

1.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 3-0,LIGA 1 (26.09.2013)

Veteranii nu au fost la antrenament

Daniel Pancu şi Emil Dică nu erau prezenţi la şedinţa de pregătire pentru că este clar că veteranii din lotul lui Marian Rada ar fi intervenit să rezolve problema dintre mai tinerii lor colegi. Rămîne, însă, episodul regretabil petrecut între cei doi, unul care confirmă faptul că în vestiarul Rapidului există tensiuni, cauzate, în primul rînd, de faptul că jucătorii sînt neplătiţi de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

10 goluri în 61 de partide a reuşit Ciolacu pentru Rapid

31 de partide a jucat Tînc pentru Rapid

 

Tags: