Sport

Lovitură de imagine. Stadionul din Giulești se va numi Rapid – Superbet și va fi inaugurat cu un super amical

Oficialii din Giulești anunță că noul stadion se va numi Rapid – Superbet. Parteneriatul va fi semnat în perioada următoare, iar noua arena va purta numele amintit din sezonul 2022/2023.
15.12.2021 | 21:00
Lovitura de imagine Stadionul din Giulesti se va numi Rapid  Superbet si va fi inaugurat cu un super amical
Stadionul Rapid
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au motive să fie euforici. Echipa își va prelua în scurt timp noul stadion, iar acesta va avea și un nume nou.

Un parteneriat comercial va fi semnat imediat ce Clubul Sportiv Rapid va prelua stadionul spre administrare, iar noua arena va purta numele Rapid – Superbet.

ADVERTISEMENT

Cât costă întreținerea stadionului și cum vor rapidiștii să facă rost de bani

Conform estimărilor constructorilor noii arene din Giulești, întreținerea acesteia va costa aproximativ un milion de euro anual.

Suma este considerabilă, chiar și pentru un club cu stabilitate financiară precum Rapid. În consecință, oficialii vișiniilor au reușit să ajungă la un acord cu SuperBet pentru o asociere care va însemna un aport important de capital pentru clubul Rapid.

ADVERTISEMENT

”Noi vom încerca să închiriem tot ce putem. Se va folosi fiecare bucățică din stadion pentru a produce bani pentru cheltuielile aferente. Cam un milion de euro pe an va costa întreținerea noii arene din Giulești.

Suntem deschiși pentru vinderea numelui către o companie mare. Deja am fost contactați de cei de la Superbet, care sunt foarte interesați de cumpărarea numelui stadionului.

ADVERTISEMENT

Urmează să avem mai multe discuții în următoarea perioadă, când stadionul va ajunge în administrarea noastră”, a detaliat Vali Ionescu Caciureac, președintele CS Rapid, administratorul stadionului.

Când va fi inaugurată noua arenă

Din punct de vedere tehnic, noul stadion din Giulești este pregătit să-i primească pe rapidiști. Doar câteva avize de funcționare mai trebuie să fie eliberate pentru ca arena să poată găzdui primul meci.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, noul stadion din Giulești va fi inaugurat în luna februarie a anului viitor cu un super amical.

Este vorba de un meci între Rapid și Beșiktaș Istanbul, echipele la care simbolul rapidist Daniel Pancu a evoluat în cea mai mare parte a carierei.

Întâlnirea dintre Rapid și Beșiktaș va avea o dublă semnificație. Pe de o parte este meciul inaugural al noii bijuterii din Giulești, pe de altă parte va fi și meciul de retragere a fostului atacant rapidist și al echipei naționale, Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT
Tags: