Derby-ul din Liga 4, Academia Rapid - CSA Steaua, cu casa închisă. Unde se va disputa returul

Steaua, Rapid, LIGA 4, Rapid-Steaua

Fără îndoială, meciul săptămânii în fotbalul românesc este derby-ul din Liga 4, de sâmbătă (ora 19:15), dintre Academia Rapid şi CSA Steaua, două formaţii care captează interesul a mii de suporteri, declarându-se continuatoarele "granzilor" bucureşteni de altădată.

Cele 10.000 de bilete, scoase la vânzare încă de marţi - la preţurile de 10 lei (tribune) şi 5 lei (peluze) - au fost deja epuizate, fanii giuleşteni, dar şi cei ai "roş-albaştrilor" promiţând o atmosferă de zile mari. Oficialii de la CSA Steaua au primit acest număr mare de bilete, dar li s-a pus o condiţie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Circa 1.000 de fani "roş-albaştri", la Rapid - Steaua

Astfel, giuleştenii au cerut ca partida retur să se dispute pe un teren de dimensiuni similare cu cel din Giuleşti, pentru ca şi fanii "alb-vişinii" să poată veni în număr mare să-şi susţină echipa. S-a semnat chiar şi un protocol în acest sens, şi au fost propuse mai multe variante.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Terenul 5 din Complexul Ghencea, pe care elevii lui Ion Ion îşi dispută de regulă meciurile de pe teren propriu, iese total din discuţie în aceste condiţii, iar cum la arena centrală au început deja lucrările de reabilitare, cei de la Armată au propus stadioanele din Chiajna şi Berceni. Pentru moment, însă, toată lumea se pregăteşte de marele derby din Giuleşti, la care a fost delegat ”centralul” Iulian Dima (38 de ani), arbitru de Liga 1.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933