Fiara Lăcătuş e gata de război! ”Mie îmi plac meciurile cu arena plină, nu cu 300 de spectatori!”

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
14/10/2017, 00:03
Fiara Lăcătuş e gata de război! ”Mie îmi plac meciurile cu arena plină, nu cu 300 de spectatori!”

Marius Lăcătuş a vorbit despre Rapid – Steaua, marele derby din Liga a patra, care se va disputa sâmbătă, în Giuleşti, de la ora 19.15. Directorul tehnic al CSA Steaua spune că acestea sunt meciurile pentru care merită să faci parte din fotbal şi nu ezită să trimită săgeţi către FCSB, echipă care nu strânge prea mulţi spectatori la meciurile de acasă din Liga 1 Betano.

”Treaba merge bine la echipă. Rămâne de văzut sâmbătă seară dacă suntem favoriţi şi dacă toate lucrurile pe care le-am făcut mai devreme decât ei ne vor avantaja. Mie îmi plac meciurile acestea, pentru asta am intrat în fotbal. Nu o să îmi doresc să am 300 de spectatori şi să câştigi cu 20-0. Acestea sunt meciurile pentru care jucăm, pentru partidele cu Rapid”, a fost declaraţia lui Lăcătuş la o televiziune de sport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 Rapid – Steaua se joacă cu casa închisă!

Marius Lăcătuş se pregăteşte de o primire ”ca-n vremurile bune” pe Giuleşti. ”Fiara” ştie că va fi înjurat pe arena Rapidului, dar spune că acest lucru nu-l dernajează. “Nu mă aştept să fiu iubit pe Giuleşti niciodată. Pe mine mă iubesc fanii Stelei, iar pentru mine asta este de ajuns! Nu mă aştept să fiu primit cu flori acolo, dar nici nu voi fi afectat de ce se strigă în tribune”, a spus Lăcătuş. Meciul se va disputa cu casa închisă, toate cele 10.000 de locuri disponibile are arenei din Giuleşti urmând să fie ocupate.

Lăcătuş a vorbit şi despre stadionul din Ghencea, care se pare că va fi primul reconstruit în programul iniţiat de Compania Naţională de Investiţii. “Stadionul a fost deja predat celor de la CNI. Cred că nici nu are avizul ISU pentru a disputa pe stadionul Ghencea. Din ce am înţeles eu, stadionul va fi gata în 2019”, afirmă Lăcătuş.

Închide ×