Fotbal intern

VIDEO Rapid – Steaua 1-1. Pancu, scos în minutul 30! Gigi Becali, ironizat de fanii roş-albaştrilor! Daniel Niculae, atacat cu scaune pe Giuleşti!

RAPID - STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Rapid şi Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, după goluri marcate de Daniel Niculae, respectiv Predescu. Rapid rămâne lider cu 20 de puncte după opt etape....
15.10.2017 | 00:03
VIDEO Rapid  Steaua 11 Pancu scos in minutul 30 Gigi Becali ironizat de fanii rosalbastrilor Daniel Niculae atacat cu scaune pe Giulesti

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Rapid şi Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, după goluri marcate de Daniel Niculae, respectiv Predescu. Rapid rămâne lider cu 20 de puncte după opt etape. Steaua pierde primele puncte din acest sezon şi are 19 puncte şi un meci mai puţin disputat, după ce victoria cu Sportul a fost anulată. “Studenţii” s-au retras din campionat.

Imediat după fluierul de final, atacantul Daniel Niculae a fost atacat de fanii roş-albaştrilor. Aceştia au smuls scaunele din gradene şi au aruncat cu el spre vârful giuleştenilor. Autorul golului rapidist nu s-a lăsat mai prejos şi i-a întărâtat pe rivali prin gesturi ironice.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. VEZI MECIUL ONLINE AICI!

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Alin Predescu, marcatorul golului Stelei, este şi el eliminat. Vede al doilea galben pentru o simulare în minutul 62.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Doru Bratu vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat în minutul 61. 

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Pancu este schimbat în minutul 30, din cauza unei accidentări. A intrat Bărbălău.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. GOOOL STEAUA! 0-1. Predescu deschide scorul cu o “scăriţă” din lovitură de pedeapsă. 

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Fanii stelişti au afişat o coregrafie impresionantă înainte de startul partidei. Pe o pânză uriaşă a fost pictat un schelet pe un tron. Fanii de la Peluza Sud l-au ironizat astfel pe Gigi Becali, cel pe care îl consideră singurul vinovat pentru toate problemele din ultima perioadă ale clubului. Se face referire la grandomania lui Becali şi la celebrele scene cu patronul FCSB pe tron în palatul său din Aleea Alexandru.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Incidente în peluza în care se află galeria Stelei. Un conflict a izbucnit într-un grup al fanilor galeriei oaspete cu puţine minute înainte de start. Lucrurile s-au liniştit după câteva minute în de îmbrânceli şi ameninţări.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Stare de alertă în Giuleşti! Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, ultraşii celor de la Rapid au avut o şedinţă premergătoare partidei cu rivala de la Steaua. În urma discuţiilor dintre fanii radicali ai vişiniilor, aceştia au ajuns la concluzia că o înfrângere la un scor mare în faţa celor de la CSA ar fi o ruşine prea mare. Astfel, suporterii au de gând să producă o atmosferă incendiară şi să facă orice le stă în putinţă pentru ca meciul să se întrerupă. Varianta luată în calcul este aceea de a pătrunde pe gazon în număr masiv.

Rămâne de văzut dacă planul ultraşilor rapidişti va fi pus în aplicare şi, în acest caz, dacă va da roade, în condiţiile în care forţele de ordine sunt pregătite ca pentru un meci de risc maxim.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Azi, de la ora 19:15, va avea loc deby-ul din Liga 4, etapa a 8-a, pe stadionul “Valentin Stănescu” din Giuleşti. Academia Rapid – CSA Steaua se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc din această rundă.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Duelul care va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19:15, îi va aduce faţă în faţă pe stelistul Marius Lăcătuş şi rapidiştii Daniel Niculae şi Daniel Pancu. Dacă “Fiara” ocupă postul de coordonator la CSA Steaua, cei doi rapidişti se vor afla pe teren în derby-ul de pe stadionul din Giuleşti.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 1. 300 de jandarmi vor merge la derby

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Mai mult, Jandarmeria Română este în alarmă înaintea derby-ului Academia Rapid – CSA Steaua, după ce peste 12.000 de suporteri şi-au anunţat prezenţa pe stadionul “Valentin Stănescu” din Giuleşti. Cu o zi înaintea derby-ului s-a anunţat că au fost vândute peste 11.000 de tichete.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. Pentru a nu avea loc incidente neplăcute înainte şi după meciul Rapid – Steaua, 300 de jandarmi au fost trimişi să asigure măsurile de ordine publică la stadionul din Giueşti. Accesul fanilor pe stadion se va face începânnd cu ora 17:00.

Academia Rapid – CSA Steaua, azi, ora 19:15, etapa a 8-a din Liga 4, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: