Sport

Rapid – Storhamar 27-25, în etapa a 6-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele, a patra victorie europeană după o revenire spectaculoasă. Video

Rapid a învins Storhamar, scor 27-25, în etapa a 6-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost condusă cea mai mare parte a meciului.
23.10.2022 | 16:16
Rapid  Storhamar 2725 in etapa a 6a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Giulestencele a patra victorie europeana dupa o revenire spectaculoasa Video
ADVERTISEMENT
23-10-2022
12:03

Rapid - Storhamar 27-25

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – Rapid a învins Storhamar, scor 27-25, și rămâne neînvinsă în Liga Campionilor, acolo unde o egalează pe Gyor în fruntea clasamentului.

gb

Min. 50 – Rapid face o a doua repriză foarte bună și restabilește egalitatea. Scor 22-22.

Min. 40 – Repriza a doua a început tot sub semnul echilibrului, iar defensivele sunt la înălțime. Scor 17-18.

Min. 30 – Rapid a apăsat pe accelerație în finalul reprizei și a intrat la pauză cu un dezavantaj minim. Scor 14-15.

Min. 20 – Elevele lui Carlos Viver au o perioadă mai modestă și vicecampioana Norvegiei trece în avantaj. Scor 8-10.

Min. 10 – Meciul începe sub semnul echilibrului, cu defensive bine organizate. Scor 5-5.

Min. 1 – A început meciul.

Meciul Rapid – Storhamar are loc duminică, 23 octombrie, cu începere de la ora 15:00,. în cadrul etapei a 6-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleştencele, deşi sunt debutante în competişie, au un parcurs foarte bun, fiind neînvinse după primele cinci meciuri, cu trei victorii şi două remize, total 8 puncte. Norvegiencele au doar patru puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Storhamar

Confruntarea Rapid – Storhamar se desfăşoară duminică, 23 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Capitală, în etapa a 6-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cu nouă victorie Rapid are mari şanse să îşi asigure calificarea în următoarea fază, întrucât primele şase echipe continuă întrecerea.

ADVERTISEMENT

Vor fi foarte mulţi suporteri giuleşteni în Sala Polivalentă la acest meci, oferind acel surplus de energie formidabil pentru fetele lui Carlos Viver, care au avut evoluţii bune şi foarte bune până acum. Vor fi în tribune cel puţin 4000 de spectatori şi sigur aceştia vor crea o atmosferă senzaţională, lucru remarcat şi apreciat de jucătoarele străine ale Rapidului.

Cine trasnsmite la TV partida Rapid – Storhamar

Partida Rapid – Storhamar se joacă duminică, 23 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din capitală, în etapa a 6-a din grupa B  a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este revenirea echipei giuleştene în Sala Polivalentă, după ce ultimul meci pe teren propriu, superba victorie împotriva danezelor de la Esbjerg, s-a jucat în Sala Sporturilor din Mioveni, întrucât la Bucureşti principala arenă era ocupată cu desfăşurarea altor evenimente. Cu toate acestea echipa nu a fost lipsită de suportul fanilor, care au venit în număr mare la meci.

Cine este Storhamar, adversara Rapidului din etapa a 6-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin

Storhamar Handball Elite este un club norvegian înfiinţat încă din anul 1935, dar care în toată activitatea sa nu a câştigat până acum nici un trofeu pe plan intern sau internaţional. Clubul este din oraşul Hamar, unde echipa de hochei şi cea de fotbal sunt mult mai cunoscute,  activând tot în prima divizie. De patru ori Storhamar a fost vicecampioana Noevegiei, ultima oară în sezonul anterior, când a terminat după Vipers Kristiansand.

ADVERTISEMENT

Lotul este alcătuit din jucătoare norvegiene, antrenorul Kenneth Gabrielsen mai având la dispoziţie trei jucătoare suedeze şi una din Germania. Storhamar nu este nici pe departe la nivelul lui Vipers Kristiansand şi din acest motiv Rapid porneşte clar favorită.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Storhamar

Pentru casele de pariuri o singură echipă va exista pe teren şi aceea va fi cea bucureşteană. Cota la victorie pentru Rapid e aproape simbolică, 1,15 în timp ce un succes al nordicelor e apreciat la cota 7,50 iar egalul la 15.00. Total goluri în meci peste 52,5 este de 1,85, o cotă de luat în seamă, pentru că înfângerile lui Storhamar în faţa lui Metz, Esbjerg sau Gyor au fost la diferinţe mari şi cu multe goluri primite.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea antrenorul Carlos Viver a cerut echipei sale concentrare maximă pe toată durata partidei, pentru că un meci împotriva unei echipe din Norvegia nu poate fi uşor niciodată, calitatea handbalului practicat în această ţară fiind la cele mai înalte cote.

ADVERTISEMENT