Sport

Rapid, super transferuri pentru Liga 1. Cum arată echipa lui Miță Iosif după ce i-a luat pe Săpunaru și Morais

Săpunaru și Morais au semnat cu Rapid. Au mai venit Alexandru Albu, Nicolae Carnat, Dragoș Grigore, Ljuban Crepulja și Claudiu Belu Iordache.
04.07.2021 | 18:00
Rapid super transferuri pentru Liga 1 Cum arata echipa lui Mita Iosif dupa ce ia luat pe Sapunaru si Morais
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut cu greu promovarea în Liga 1 la capătul sezonului trecut, iar lotul era unul în care fanii giuleșteni nu își puteau pune prea multe speranțe pentru un loc în play-off. Presat de timpul scurt până la startul sezonului, Daniel Niculae a ales să negocieze cu jucători experimentați, cu multe meciuri la nivelul primei ligi.

Duminică au fost anunțate cele mai importante achiziții. Cristi Săpunaru (37 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu Rapid, după ce se despărțise recent de Kayserispor.

ADVERTISEMENT

Rapid, super transferuri pentru Liga 1. A luat jucători experimentați, în frunte cu Săpunaru și Morais

A fost anunțat și transferul lui Junior Morais, care împlinește 35 de ani pe 22 iulie. A semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Acesta a încheiat colaborarea cu Gaziantep.

Cred că Junior ne va ajuta foarte mult cu experiența lui. Mă voi duce și îl voi aștepta la aeroport pe Cristi Săpunaru. Da, se întoarce la Rapid. Se întoarce acasă!”, a fost anunțul făcut de Niculae.

ADVERTISEMENT

Săpunaru și Morais, la fel ca și jucătorii transferați înainte, ar urma să intre direct ca titulari în formula de start a lui Miță Iosif. Și Rapidul ar avea o echipă care se poate lupta serios pentru un loc în play-off, cu o formulă aproape total schimbată față de sezonul precedent.

Cum va arăta Rapid după transferurile din vară. Mihai Iosif schimbă aproape complet echipa

Moldovan – Belu, Albu, Grigore, Morais – Săpunaru, Crepulja – Sefer, Hlistei, Carnat – Bălan. Antrenor: Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

De precizat că Antonio Sefer este singurul jucător U21 din această formulă. Rareș Ilie, 18 ani, are astfel șanse să prindă ceva minute și în sezonul viitor. Dar probabil că adesea va lăsa locul unui jucător mai experimentat chiar din primele minute.

Cu noile transferuri, Rapid devine candidată clară la un loc în play-off. Daniel Niculae anunță că formația din Giulești are ambiții mari și vrea să continue campania de aciziții.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae anunță că Rapid nu a încheiat campania de achiziții. Ce jucători vrea să mai aducă

Niculae a anunțat posturile pe care vrea să mai aducă jucători, iar Rapid ar putea să aibă o echipă total schimbată față de cea care obținea promovarea în Liga 1.

“Mai avem nevoie de un atacant, un mijlocaș stânga, dar nu ne grăbim. Veți afla și numele lor”, a declarat Daniel Niculae pentru Digi Sport.

Rapid va debuta în noul sezon de Liga 1 pe 18 iulie, pe propriul teren, de la ora 21:30, împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT