Mesajul unui fost rapidist după ce şi-a găsit echipă: “Doamne, n-ai lăsat pe duşmanii mei să se bucure de mine!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
30/07/2016, 10:29
Mesajul unui fost rapidist după ce şi-a găsit echipă: “Doamne, n-ai lăsat pe duşmanii mei să se bucure de mine!” GALERIE FOTO

UPDATE 10.30/ Cătălin Tîră a semnat cu Neftci Baku după ce giuleştenii au fost excluşi din Liga 1 din cauza problemelor financiare. Fostul atacant al Rapidului a ţinut să transmită, prin intermediul unui site de socializare, un mesaj după ce a parafat contractul cu gruparea din Azerbaidjan.

“Te înalţ, Doamne, căci m-ai ridicat si n-ai lăsat pe duşmanii mei sa se bucure de mine”, a spus Tîră.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Doi jucători pregătiţi de Dan Alexa şi-au găsit noi angajamente după ce formaţia a fost exclusă din Liga 1 din cauza problemelor financiare.

Fiul fostei glorii rapidiste Fane Ţîră, Cătălin Tîră, a semnat un contract pe un an de zile cu Neftci Baku, din Azerbaidjan, la Neftci Baku. Asta în timp ce Alami a plecat în Franţa pentru a semna cu cei de la FC Paris, formaţie retrogradată în liga a treia la finalul sezonului trecut.

Monitorizat de 3 ani!

Oficialii azeri s-au decis să îl achiziţioneze pe talentatul atacant după trei ani în care l-au monitorizat. “Conducerea lui Neftci Baku îl ştie pe Ţîră de mult timp şi s-au folosit de faptul că jucătorul a devenit liber de contract. Oferta pe adresa jucătorului a fost mai veche, însă de abia acum cele două părţi au ajuns la un  numitor comun”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×