Sport

Știrile zilei din sport, miercuri, 11 august. Dinamo Kiev merge ceas în campionat. A urcat pe primul loc, fără Mircea Lucescu

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de miercuri, 11 august.
11.08.2021 | 23:00
Stirile zilei din sport miercuri 11 august Dinamo Kiev merge ceas in campionat A urcat pe primul loc fara Mircea Lucescu
ADVERTISEMENT
11-08-2021
20:13

Dinamo Kiev, lider în campionat după încă o victorie

Dinamo Kiev a câștigat, scor 2-0, meciul restanță din prima etapă a campionatului Ucrainei, împotriva celor de la FC Minai și s-a instalat în fruntea clasamentului, cu nouă puncte din tot atâtea posibile. Asta deși Mircea Lucescu, supus săptămâna trecută unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unui chist, nu a putut lua loc pe banca tehnică.

Golurile echipei sale au fost marcate de Buialskii (19) și Ramirez (45+1.). În această partidă și-a făcut debutul și Eric Ramirez, atacantul venezuelean transferat recent de la echipa slovacă Dunajska Streda, în schimbul a 1,8 de milioane de euro.

11-08-2021
18:04

Massimo Pedrazzini, cooptat în staff-ul lui Bogdan Lobonț la naționala U20 a României

Proaspăt instalat pe banca selecționatei U20 a României, Bogdan Lobonț și-a definitivat staff-ul tehnic, din care vor face parte nume mari ale fotbalului românesc, precum și un fost tehnician al FCSB-ului.

Massimo Pedrazini va fi antrenor secund, Miodrag Todorov preparator atletic, Silviu Lung senior antrenor cu portarii şi Lucian Sănmărtean coordonator de activități”, a anunțat „Pisica” la prima sa conferință de presă în calitate de selecționer.

11-08-2021
14:27

Farul Constanța, amendată pentru scandările xenofobe ale suporterilor

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a dat verdictul după mesajele xenofobe scandate de suporterii Farului în timpul meciului cu Sepsi.

Concret, gruparea de la malul mării a primit o sancțiune de 10.500 de lei și nu va putea conta în următoarele etape pe prezența lui Gică Hagi, suspendat chiar în finalul partidei de lunea trecută. În aceeași situație se află și tehnicianul covăsnenilor, Leo Grozavu.

Dincolo de scandări precum „Afară, afară cu ungurii din țară!”, Roland Niczuly a susținut că a fost scuipat și le-a cerut public mai-marilor fotbalului românesc să intervină.

Este normal să fie o tensiune foarte mare. Pe toată durata partidei au fost scandări xenofobe. M-am dus după o minge care era a noastră, trebuia să o degajez din şase metri, au sărit zece suporteri de la Farul şi m-au scuipat toţi.

Nu este normal ca în 2021 să se întâmple asta. Cred că FRF sau LPF ar trebui să se sesizeze. Şi noi facem parte din campionatul românesc, suntem o echipă participantă în cupele europene”, spunea portarul lui Sepsi imediat după fluierul de final al meciului.

11-08-2021
13:39

Jeremy Doku, dorit de Jurgen Klopp la Liverpool

După transferul lui Ibrahima Konate (22 de ani) de la RB Leipzig, în schimbul a 40 de milioane de euro, Jurgen Klopp a pus ochii pe un alt puști minune, de data asta din Ligue 1. Concret, Liverpool a demarat deja negocierile cu Rennes pentru atacantul belgian Jeremy Doku (19 ani).

În cele 44 de meciuri din stagiunea precedentă, acesta a reușit să marcheze 4 goluri și să le furnizeze colegilor din compartimentul ofensiv 8 pase decisive. Chiar dacă este cotat la „doar” 26 de milioane de euro, „cormoranii” trebuie să ofere în schimbul său cel puțin 45 de milioane.

11-08-2021
08:22

Rafael Nadal s-a retras din turneul de la Toronto: „Piciorul meu nu e gata de joc!”

Rafael Nadal și-a anunțat retragerea de la turneul ATP 1000. Retragerea acestuia a fost cauzată de aceeași accidentare, la picior, care a dus la eliminarea sa din competiția de la Washington și l-a silit să nu participe la Wimbledon și Jocurile Olimpice.

„Îmi pare tare rău că nu voi putea juca în acest an. Voiam tare mult să o fac, dar acum e momentul să iau o decizie. Piciorul meu nu e gata de joc, mă simt rău, însă am încercat din greu să pot juca în acest an. Știți cu toții cât de mult iubesc acest turneu, după toate amintirile pe care le-am strâns în decursul anilor aici, dar sper să revin în doi ani”, a spus Rafael Nadal într-un video publicat, pe Twitter, de circuitul ATP.

11-08-2021
06:46

Marcus Rashford s-a operat la umăr

Marcus Rashford a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală la umăr şi va lipsi timp de trei luni de la Manchester United. Internaţionalul englez a amânat operaţie la începutul verii, când a participat cu naţionala Angliei la EURO 2020.

Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani va rata primele etape din Premier League, dar şi meciurile din grupele Ligii Campionilor.

11-08-2021
05:52

Rapid, trei transferuri de marcă pentru grupele de juniori

Rapid a anunțat angajarea lui Vasile Maftei, Gabriel Răduță și Octavian Chihaia la centrul de juniori al clubului.

Vasile Maftei va ocupa funcția de director tehnic al centrului. Acesta s-a declarat fericit pentru faptul că s-a întors la clubul unde s-a consacrat ca fotbalist.

„Sunt foarte fericit să revin la Rapid, un club ce mi-a oferit foarte mult, iar prin această funcție îmi doresc să le oferim tinerilor și copiilor de la Centrul de juniori ai Rapidului șansa și condițiile cele mai bune pentru a crește în spiritul alb-vișiniu.

Împreună cu Gabi Răduță și cu ceilalți colegi, sperăm să descoperim următoarele legende ale Rapidului, însă mai mult de atât, să le oferim copiilor o educație bună atât pe teren, cât și în afara lui”, a spus Vasile Maftei pentru site-ul oficial al clubului, fcrapid.ro.

În același timp, Gabi Răduță va fi manager al Centrului de Copii și Juniori, iar Octavian Chihaia va antrena echipa Under 19 a clubului giuleștean.

11-08-2021
05:43

Pedri i-a uimit pe oficialii Barcelonei! Decizia neașteptată luată de tânărul jucător

Potrivit presei spaniole, Pedri a refuzat propunerea Barcelonei de a avea o vacanță prelungită, iar mijlocașul, în vârstă de 18 ani, ar urma să revină la antrenamentele catalanilor, joi.

În sezonul trecut, Pedri a bifat 73 de meciuri în șapte competiții oficiale: La Liga, UEFA Champions League, Cupa Regelui Spaniei, Supercupa Spaniei, Euro 2020, preliminariile Campionatului Mondial din 2022 şi Jocurile Olimpice.

Real Madrid vrea să detoneze „bomba” și să-l transfere pe Kylian Mbappe

Potrivit celor de la AS, Florentino Perez încă speră să-l aducă pe Kylian Mbappe la Real Madrid și, având în vedere venirea lui Leo Messi la PSG, mutarea ar putea avea loc.

După venirea lui Messi, PSG va fi nevoită să vândă jucători în valoare de până la două sute de milioane de euro, grație regulii fair-play-ului financiar. Astfel că, vicecampioana Franței ar putea să mai lase din pretențiile financiare pentru Kylian Mbappe, iar tânărul atacant să bifeze transferul pe „Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT
Tags: