Sport

Rapid, turneu amical la București cu două forțe din Europa! Reducere importantă la bilete pentru abonați. Update

Rapid va organiza un super turneu amical pe data de 10 decembrie, pe Național Arena. Adrian Mutu își va înfrunta fosta echipă.
24.11.2022 | 16:32
Rapid turneu amical la Bucuresti cu doua forte din Europa Reducere importanta la bilete pentru abonati Update
Toţi abonaţii rapidişti care vor achiziţiona bilete până în data de 1 decembrie inclusiv pentru turneul din 10 decembrie, de pe Arena Națională, vor avea un discount de 20% din preţul tichetului. Sursă foto: fcrapid.ro
ADVERTISEMENT
24-11-2022
14:38

Abonații primesc reducere de 20% la bilete

Toţi abonaţii rapidişti care vor achiziţiona bilete până în data de 1 decembrie inclusiv pentru turneul din 10 decembrie, de pe Arena Națională, vor avea un discount de 20% din preţul tichetului.

”Organizatorii Superbet International Cup, împreună cu clubul Rapid, au hotărât ca toți abonații rapidiști care vor achiziționa bilete pentru turneul din 10 decembrie, până în data de 1 decembrie inclusiv, să primească un discount de 20% din prețul biletului. Reducerea se aplică pentru toate zonele stadionului.

Discounturile se vor primi pe baza codului de abonat. Celor care sunt abonați și deja și-au achiziționat bilete li se va returna suma aferentă reducerii de 20%”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării giuleștene.

22-11-2022
14:07

S-au pus în vânzare biletele pentru triunghiularul organizat de Rapid

Rapid organizează în 10 decembrie un turneu amical la care mai participă echipele Borussia Dortmund și Fiorentina, iar gruparea giuleșteană a anunțat programul meciurilor.

La Superbet International Cup se vor juca partide de 60 de minute, cu două reprize de câte o jumătate de oră. Primul meci va fi Rapid Borussia Dortmund și va începe la ora 13:00. DE la 14:30 va avea loc întâlnirea Borussia Dortmund – Fiorentina, pentru ca turneul să se încheie cu duelul dintre Rapid și Fiorentina, de la ora 16:00.

Triunghiularul va avea loc pe Arena Națională, iar biletele au fost deja puse în vânzare. Cele mai ieftine sunt la inelul 3 de la peluze și costă 45 de lei, în timp ce cele mai scumpe sunt în zona VIP de la Tribuna 1 și se vând cu 300 de lei.

Rapid se află pe locul trei în SuperLiga, iar „alb-vișiniii” vor avea parte de două super amicale în prima parte a lunii decembrie.

Rapid, amicale cu Borussia Dortmund și AC Fiorentina

Conform gsp.ro, Rapid va organiza un turneu amical pe Național Arena pe data de 10 decembrie. La București vor veni două echipe de mare calibru: Borussia Dortmund și AC Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Adrian Thiess, cel care a organizat și amicalul dintre Dinamo și Barcelona, s-a implicat în organizarea acestui eveniment.

Astfel, Adrian Mutu va fi la primul meci ca antrenor împotriva echipei la care a scris istorie ca jucător: Fiorentina. „Briliantul” a evoluat în 112 meciuri pentru „alb-violeți” și a marcat nu mai puțin de 69 de goluri.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit despre turneul amical al Rapidului

Dumitru Dragomir era sceptic cu privire la organizarea acestui turneu și a declarat la Pro Arena: „Am auzit că Rapid și Petrolul trebuiau să joace în decembrie cu Dortmund și cu Fiorentina, nu mai știu cu cine, dar că Liga n-a fost de acord. Bă, suntem nebuni cu toții?! Păi, moralul de competiție înaltă numai din jocuri internaționale puternice îl acumulezi. 

Nu îi pot înțelege, care o fi explicația celor de la conducere? Incredibil, nici nu poți gândi așa ceva. D-aia nu ne mai cheamă nimeni, nu mai joacă nimeni cu noi.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că Adrian Thiess le-ar fi adus pe amândouă, dar nu a putut din cauza Ligii, nu i-a dat voie să joace în decembrie, când e pauză, nu e niciun joc. Doamne…”, a surprins fostul președinte al LPF.

Justin Ștefan l-a contrazis pe Dumitru Dragomir: „Liga a fost de acord”

Secretarul General al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că Rapid a primit undă verde: „Aveți o informație eronată. Liga a fost de acord, dar cu condiția ca o competiție formată din meciuri amicale să nu determine amânarea meciului Rapidului cu Petrolul din competiția oficială. 

ADVERTISEMENT

Este un principiu simplu de lucru: competiția oficială are prioritate în fața oricăror meciuri amicale. Am oferit totuși soluția ca meciul Rapidului cu Petrolul să se dispute în ziua de miercuri, 7 decembrie, anterior etapei a 20-a, cu condiția ca și Petrolul să agreeze acest lucru. 

Din câte înțeleg, staff-ul tehnic al Rapidului nu agreează această variantă, iar o altă soluție de amânare a partidei pe motivul disputării unor meciuri amicale este lipsită de orice temei regulamentar”, a spus Justin Ștefan conform sursei citate.

ADVERTISEMENT