Fotbal intern

Rapid – Turnu Măgurele 0-2, în 16-imile Cupei României. Giuleştenii, eliminaţi

27.09.2018 | 18:22
Rapid  Turnu Magurele 02 in 16imile Cupei Romaniei Giulestenii eliminati

Partida Rapid – Turnu Măgurele, din 16-imile Cupei României, are loc de la ora 18:45, pe stadionul din Giuleşti, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.ROVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE. Rapid este eliminată din şaisprezecimile Cupei Românei, după ce Turnu Măgurele s-a impus cu scorul de 2-0 pe Giuleşti. Au marcat Dragu şi Mario Mihai.


Update. Rapidul este condusă cu scorul de 2-0 cu golul lui Mario Mihai, după faza creată de acelaşi Constantinescu.

Update. Min. 75: GOL Turnu Măgurele! Dragu înscrie din pasa lui Constantinescu, după o eroare în defensiva Rapidului.

Echipele de start:

Rapid (4-2-3-1): Ciuculescu – Voicu, Al. Iacob, Maftei, Demici – Jorza, Cârstocea – Burlacu, Jurj, Goge – Matulevicius
Antrenor: Constantin Schumacher
Rezerve: Drăghia, Neacșu, Dovleac, Nițu, Vlada, Bratu, Duriță

Turnu Măgurele (4-2-3-1): Poiană – Suciu, Matei, Savin, Mitrea – Pencea, Balgiu – Constantinescu, Dincă, Mihai – Dragu


Rapid București a ajuns în 16-imile Cupei României după ce a trecut rând pe rând de Viitorul Domneşti, cu scorul de 3-0, apoi au învins pe CSO Bragadiru, cu 5-0, CSM Alexandria, în faţa cărora s-au impus cu scorul de 4-1. În cele din urmă, giuleştenii s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Daco – Getica, fostă Juventus Bucureşti, echipă din eşalonul secund.

Rapid – Turnu Măgurele în 16-imile Cupei României

De partea cealaltă, Turnu Măgurele a ajuns în această fază a competiţiei după ce s-a impus în faţa celor de la CS Baloteşti, din eşalonul secund, cu scorul de 3-2. Turris Turnu Măgurele este antrenată de Erik Lincar şi în stagiunea trecută a terminat pe locul al doilea în Liga 3, într-o serie care a fost câştigată de Petrolul Ploieşti.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Sorin – Adrian Costreie, din Buftea, urmând ca acesta să fie asistat la cele două linii de Mihăiţă Necula, din Bucureşti, şi Doru Zamfir din Slatina. Observatori au fost desemnaţi Jiga Dan, din Bistriţa, alături de Stere Guteanu, din Techirghiol.

Rapid - Turnu Măgurele în 16-imile Cupei României. Marius Jecu, David Itoafa, Vasile Maftei şi Deivydas Matulevicius în meciul de fotbal dintre Rapid Bucureşti şi Delta Dobrogea Tulcea, din cadrul Ligii a-3-a, desfăşurat pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, sâmbătă 8 septembrie 2018.
Rapid – Turnu Măgurele în 16-imile Cupei României. Marius Jecu, David Itoafa, Vasile Maftei şi Deivydas Matulevicius în meciul de fotbal dintre Rapid Bucureşti şi Delta Dobrogea Tulcea

Echipa probabilă a Rapidului:

Ciuculescu – Voicu, Iacob, Maftei, Demici – Jorza – Dovleac, Cârstocea, Goge – Vlada, Matulevicius
Rezerve: Drăghia, Lădaru, Burlacu, Jurj, Toma, Neacșu, Grigore

Partida Rapid – Turnu Măgurele are loc de la ora 18:45, pe stadionul Giuleşti, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citeşte şi: