Sport

Rapid, umilită de Gloria Buzău! Campioanele, al treilea meci la rând fără victorie. CSM București, victorie fără Cristina Neagu pe teren

Rapid a fost umilită de Gloria Buzău în a doua etapă din Liga Florilor, scor 29-36. Pentru echipa lui Carlos Viver este un start de sezon de coșmar. CSM București s-a impus fără Cristina Neagu în teren.
31.08.2022 | 22:46
Rapid umilita de Gloria Buzau Campioanele al treilea meci la rand fara victorie CSM Bucuresti victorie fara Cristina Neagu pe teren
Carlos Viver, antrenorul celor de la Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut fără drept de apel meciul cu Gloria Buzău, din a doua etapă a Ligii Florilor. Giuleştencele au cedat, scor 29-36, un meci pe care gazdele l-au dominat de la un capăt la altul. Echipa lui Carlos Viver este în criză, cu doar două săptămâni înaintea debutului din EHF Champions League.

Rapid, umilită de Gloria Buzău! Campioanele, al treilea meci la rând fără victorie

Campioana României a pierdut şi anul trecut la Buzău, însă de această dată situaţia este diferită. Giuleştencele au cedat în Supercupă şi, în prima etapă, au scăpat printre degete victoria în faţa celor de la CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Cu acest eşec, se adânceşte criza în echipa din Giuleşti. După transferurile din vară, mai multe jucătoare importante din stagiunea trecută par să nu îşi găsească locul în echipă, iar tensiunea pare să se acumuleze la Rapid.

Echipa lui Viver, amendată din nou pentru încălcarea ordinului ministrului Novak! 9300 de lei în total trebuie să plătească Rapid

În plus, campioana va fi din nou amendată pentru că a încălcat ordinul de ministru. Deşi Carlos Viver a început cu trei românce în teren şi părea că vrea să respecte regula impusă de Eduar Novak până la finalul meciului, însă, în minutul 18, după un time-out la 11-10 a rămas cu două românce în teren.

ADVERTISEMENT

Pentru Rapid este al treilea meci la rând când ordinul este încălcat, iar echipa din Giuleşti are de dat deja 9300 de lei amendă pentru nerespectarea ordinului, în doar o săptămână de la startul campionatului.

Bianca Harabagiu a fost cea mai bună marcatoare a Buzăului cu opt goluri, în timp ce Sorina Grozav (Tîrcă) a marcat de şapte ori. Rapid rămâne cu doar un punct în primele două etape din Liga Florilor.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti, victorie fără emoţii în faţa nou promovatei din Târgu Jiu!

CSM Bucureşti a evoluat împotriva nou promovatei CSM Târgu Jiu. Oaspetele au furnizat surpriza primei etape, reuşind să câştige împotriva lui CS Mioveni, provocând prima schimbare de antrenor, Goran Kurtes fiind demis după înfrângere.

“Tigroaicele”, fără Cristina Neagu, nu au avut nicio emoţie, reuşind să se impună cu 34-28. Dacă în primele două meciuri din campionat, CSM Bucureşti n-a respectat ordinul Novak, de această dată Adi Vasile a jucat în permanenţă cu trei românce în teren.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, menajată

Şi-au găsit loc în echipa “tigroaicelor” şi tinerele Alicia Gogîrlă, Mihaela Mihai, Ştefania Stoica sau Andreea Ailincăi. Cristina Neagu a fost menajată în faţa nou-promovatei.

În weekend, CSM Bucureşti are o deplasare complicată pe terenul Măgurii Cisnădie, în timp ce Rapid va juca pe teren propriu împotriva lui CSM Slatina.

  • 9300 de lei va plăti Rapidul pentru nerespectarea “ordinului Novak” în primele 3 etape
  • 6 puncte are Gloria Buzău după primele două etape
ADVERTISEMENT