Sport

Rapid – UTA 1-1 în Liga 1. Giuleștenii salvează un punct în inferioritate numerică, după golul lui Marzouk. Video

FANATIK vă oferă informaţii despre meciul Rapid - UTA, care are loc sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Liga 1 pe Arena Naţională
29.01.2022 | 20:48
Rapid  UTA 11 in Liga 1 Giulestenii salveaza un punct in inferioritate numerica dupa golul lui Marzouk Video
Rapid - UTA Live video ora 20:00. Giuleştenii trag pentru play-off. Foto: Rapid Facebook
ADVERTISEMENT
29-01-2022
18:00

Rapid - UTA 1-1 (Marzouk 77 / Ubbink 45 pen.)

Rapid – UTA 1-1, meci în care giuleștenii au jucat în inferioritate numerică din prima repriză, după eliminarea lui Junior Morais. Ubbink a deschis scorul din penalty, Marzouk a egalat pentru gazde după pauză. UTA pare ieșită din calculele pentru play-off și rămâne fără victorie în ultimele 9 meciuri disputate. Și Rapid este în afara primelor șase, dar continuă să spere.

 

Vezi video cele mai importante faze aici.

Min. 90: Final de meci. UTA scapă printre degete victoria.

Min. 77: GOOOL Rapid!!! Marzouk aduce egalarea cu o lovitură de cap din șase metri. Centrarea perfectă a venit de la Kait.

Min. 71: Marzouk are o ocazie uriașă, după centrarea lui Albu. Lovitura de cap a marocanului, din poziție excelentă, trece pe lângă.

Min. 70: Ubbink trimite în poarta Rapidului, dar reușita este anulată de semnalizarea la limită a lui Daniel Mitruți. Ofsaid.

Min. 67: Florin Iacob, portarul oaspeților, este lovit cu un obiect aruncat din peluza rapidistă. Își revine după câteva minute.

Min. 51: Miculescu șutează spectaculos, spre vinclu, din colțul careului. Moldovan reușește să respingă în corner.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45 – GOOOL UTA!!! Arădenii înscriu la repetare! Același Ubbink șutează puternic și înscrie.

Min. 44 – Horațiu Moldovan apără șutul lui Ubbink, dar lovitura de pedeapsă se va repeta, deoarece portarul gazdelor nu a stat cu ambele picioare pe linia porții.

Min. 39 – Rapid rămâne în 10 oameni, iar UTA primește penalty! Junior Morais a scos mingea cu mâna de pe linia porții. Jocul este întrerupt câteva minute, din cauza torțelor aruncate de fanii rapidiști

Min. 38 – Plouă cu ocazii la poarta arădenilor! Sefer trage din opt metri peste bara transversală!

Min. 25 – Shlyakov respinge direct la Marzouk, care preia pe piept și șutează din afara careului, dar mingea trece pe lângă poarta lui Iacob.

Min. 17 – Schimbare la UTA! Accidentat, Cardoso este înlocuit de Balint cu Roger.

Min. 11– Prima ocazie îi aparține Rapidului! Adrian Bălan lovește cu capul, dar mingea ocolește poarta.

Min. 1 – A început meciul de pe Național Arena!

29-01-2022
16:40

Rapid - UTA. Echipele de start

Rapid: Moldovan – Morais, Albu, Săpunaru, Onea – Stahl, Kait, Crepulja, Sefer – Marzouk – Bălan. Rezerve: Drăghia, Acuna, Grigore, Moise, Pănoiu, Goge, Ilie, Alami, Ioniță. Antrenor: Mihai Iosif.

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Dima, Shliakov – Vorobjovas, Idriz Batha – Ubbink, Niculescu, Cardoso – Laukzemis. Rezerve: Balauru, Medimorec, Da Silva, Baravykas, Isac, Figueira, Dangubic, Mercioiu, Ongaro. Antrenor: Laszlo Balint.

Meciul Rapid – UTA are loc sâmbătă, 29 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1. Se vor înfrunta două echipe care multă vreme au visat la play-off şi chiar aveau argumente serioase în acest sens, însă ultimele rezultate, la UTA o criză prelungită de nu mai puţin de nouă partide, au compromis sau pun serios în oericol îndeplinirea acestui obiectiv.

Unde se joacă meciul Rapid – UTA

Întâlnirea Rapid – UTA se dispută sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 23-a din Liga 1. Giuleştenii au sperat ca acesta să fie jocul prin care să inaugureze noul lor stadion, construit din banii UEFA, dar deşi lucrările au fost terminate evenimentul încă nu poate avea loc.

ADVERTISEMENT

Aşa încât fanii alb-vişiniilor vor lua drumul Arenei Naţionale, o locaţie mult mai accesibilă decât un drum la Mioveni, mai ales acum când valul cinci al pandemiei de COVID, cu tulpina Omicron, e în maximă expansiune, cu o rată de incidenţă la nivel de Bucureşti de peste 16 la mie. De aceea pe stadion vor fi doar spectatorii care fac dovada schemei de vaccinare completă sau a trecerii prin boală în  ultimele şase luni.

Cine transmite la TV partida Rapid – UTA

Partida Rapid – UTA se joacă sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 23-.a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este un cer variabil , cu soarele intrând şi ieşind dintre nori de mai multe ori pe parcursul zilei. Maxima zilei a ajuns până la 7 grade, dar la ora jocului va coborî până spre un grad-două. Nu există însă nici un pericol de precipitaţii. Va conduce acest meci unul dintre cei mai controversaţi arbitri din Liga 1, Radu Petrescu, din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – UTA

Rapid are un mare suport în acest meci prin revenirea în echipă a unui titular, absent etapa trecută, când a pierdut la Craiova, revenind în primul unsprezece fundaşul central Dragoş Grigore. Rămân în continuare în afara gazonului cu probleme medicale fundaşul Bellu-Iordache şi mijlocaşul ofensiv Ioniţă II.

ADVERTISEMENT

La UTA avem un jucător care nu are rezolvată situaţia privind transferul la echipa arădeană, nigerianul Otele iar Laszlo Balint are şi doi jucători accidentaţi, lituanianul Vorobjovas şi croatul Medjimorec. UTA este cu moral la pământ după nouă jocuri fără victorie şi compromiterea obiectivului de play-off.

Mihai Iosif mai crede în play-off

Eşecul lui Rapid la Craiova, în faţa Universităţii, despre care s-a scris că este foarte slăbită de cazurile de coronavirus din lot, a făcut ca echipa pregătită de Mihai Iosif să fie în afara primelor şase poziţii, la trei puncte în spatele învingătoarei sale şi a Farului.

ADVERTISEMENT

Craiova a pierdut acum la Sfântu Gheorghe şi a rămas cu aceleaşi 35 de puncte, iar Farul nu a jucat partida de la Clinceni, Academica motivând cererea de amânare prin numărul mare de cazuri de COVID, ceea ce a provocat mare supărare la echipa constănţeană. Mihai Iosif spune că din punctul lui de vedere lotul pe care îl are are valoare de a merge în play-off şi că personal crede că obiectivul poate fi încă atins.

Cote la pariuri pentru jocul Rapid – UTA

În mod neaşteptat, cotele la casele de pariuri la acest meci, altminteri deosebit de echilibrate, duc totuşi uşor, cotă 2,70-2,75 spre victoria arădenilor care nu au mai bătut pe nimeni de nouă etape! Rapid are cote de 2,80-2,85 pentru a lua cele trei puncte din această partidă. Nu ne aşteptă, nici la goluri multe, cota la over 1,5 goluri fiind de 1,47.

În tur, la Arad, a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, încheiat cu scorul de 2-2, după ce Rapid a avut 2-0 în minutul 22. UTA a avut un forcing teribil în ultimele 10 minute, revenind prin două goluri marcate în minutele 82 şi 86.

ADVERTISEMENT