Fotbal international

Rapid Viena – FCSB 3-1. “Roş-albaştrii” mai speră la grupele Europa League. Calificarea se joacă pe “Arena Naţională”. Video

23.08.2018 | 21:01
Rapid Viena  FCSB 31 Rosalbastrii mai spera la grupele Europa League Calificarea se joaca pe Arena Nationala Video

Rapid Viena – FCSB s-a terminat cu victoria austriecilor, scor 3-1, în manşa tur a play-off-ului Europa League. Returul va avea loc pe „Arena Naţională”, joi, 30 august, de la ora 21.30. Gruparea pregătită de Nicolae Dică are nevoie să învingă cu 2-0 în manşa retur pentru a merge în grupele Europa League, sau 3-1 pentru ca meciul de pe „Arena Naţională” să ajungă la prelungiri şi FCSB să îşi joace şansa pentru a trece mai departe.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Golurile partidei Rapid Viena – FCSB 3-1 au fost înscrise de: Knasmullner 4, Sonnleitner 40, Schwab 49/ Harlem Gnohere 47 (Vezi video mai jos)


FINAL!

Min. 90. Coman a trimis o torpilă, dar Stebinger a fost pe poziţie şi s-a opus. Acesta a respins de sub bara transversală.

Min. 89. Rusescu a reluat excelent după o centrare a lui Benzar, dar Strebinger a respins.

Min. 84. ELIMINARE RAPID VIENA! Berisha a încasat cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Min. 79. Gartonaş galben încasat de Pintilii pentru proteste.

Min. 49. GOL RAPID VIENA! Un austriac centrează în careul FCSB-ului, Cristi Bălgrădean respinge în faţă, iar balonul a ajuns la Schwab, cel care a trimis puternic spre poarta “roş-albaştrilor”.

Min. 47. GOL FCSB! Alexandru Stan îi trimite în faţa porţii lui Harlem Gnohere, iar atacantul francez îl învinge pe Strebinger.

Min. 45. Cartonaş galben Ovidiu Popescu pentru un fault asupra lui Murg

Min. 39. GOL RAPID VIENA! Austriecii execută perfect o lovitură de la colţ, iar Sonnleitner trimite cu o lovitură de cap.

Min. 31. Schwab a centrat foarte bine de pe stânga și Alar, dintre fundașii noștri centrali, a reluat cu capul, din interiorul careului, foarte puțin de vinclul porții lui Bălgrădean

Min. 25. Bogdan Planic a comis o gafă uriaşă. Sârbul din apărarea FCSB-ului a respins un balon greşit,  acesta a ajuns la Alar, l-a depăşit pe Bălaşa, după ce a şutat la colţul scurt. Bălgrădean a intervenit spectaculos. VIDEO

*Suporterii români prezenţi pe stadionul Allianz Stadion se fac auziţi. Aceştia strigă numele FCSB-ului şi îi susţin pe jucătorii lui Nicolae Dică.

Min. 20. Filipe Teixeira a fost la un pas să egaleze. Olimpiu Moruţan a executat un corner, portarul lui Rapid Viena a repins şi portughezul FCSB-ului a reluat din interiorul careului.

Min. 4. GOL RAPID VIENA! Knasmullner a deschis scorul după o greşeală din apărarea FCSB-ului

*Coregrafia făcută de suporterii lui Rapid Viena

Update. A început meciul.


UPDATE, ora 21.00. Jucătorii de la FCSB au ajuns la stadion.

Ros-albastrii au ajuns la stadion pentru meciul impotriva celor de la SK Rapid Viena, care va incepe la ora locala 20:30 (21:30 ora Romaniei), in direct la Pro TV.

Gepostet von FCSB am Donnerstag, 23. August 2018


UPDATE, ora 20:35. Echipele de start. Andrei Ivan e rezervă cu FCSB

Rapid Viena: Strebinger – Potzmann, Sonnleitner, Barac, Bolingori – Schwab, Ljubicic – Murg, Knasmullner, Berisha – Alar
Rezerve: Knoflach, Muldur, Malicsek, Auer, Kostic, Guillemenot, A. Ivan

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Pintilii, Ov. Popescu – M. Roman I, Moruțan, Teixeira – Gnohere
Rezerve: Al. Vlad, Nedelcu, Fl. Coman, Jakolis, Rusescu, Qaka, Man


UPDATE, ora 19:43. Primul 11 al FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Stan – Pintilii, Ov. Popescu – Roman, Moruţan, Teixeira – Gnohere.


Rapid Viena – FCSB LIVE VIDEO pe Pro TV și Pro X

Rapid Viena – FCSB, primul meci al vicecampioanei României din play-off-ul Europa League, ediţia 2018 – 2019, va fi transmis live de Pro TV. De la ora 21.30, Pro X va intra în direct special pentru a transmite live toate imaginile de la partida care va avea loc în Austria, pe stadionul “Allianz Stadion”. FANATIK.RO te va ţine la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Rapid Viena – FCSB, o poţi face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Stream Rapid Viena – FCSB. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că nu vei reuşi să vezi live online Rapid Viena – FCSB, meci din play-off-ul Europa League, pe Pro TV, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Steam este următoarea: www.fanatik.ro.

Echipele probabile Rapid Viena – FCSB. Austriecii au probleme înaintea meciului din play-off

Pentru meciul din Viena, Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, nu se va putea baza pe câţiva jucători de bază. Florin Tănase şi Junior Morais sunt suspendaţi pentru întâlnirea cu Rapid Viena, pentru cumul de cartonaşe galbene iar Marko Momcilovic s-a accidentat în manşa tur cu Hajduk Split, scor 0-0, din turul 3 preliminar al Europa League şi nu face parte din lotul “roş-albaştrilor”. În schimb, Nicolae Dică îi va avea la dispoziţie pe Alexnadru Stan şi Mihai Roman, ultimele două transferuri făcute de Gigi Becali. Mai mult, fostul căpitan al Astrei Giurgiu va începe meciul de la început, iar şansele ca Roman să prindă minute în Viena sunt mari.

Nici Rapid Viena nu o duce foarte bine. Adversara FCSB-ului din play-off-ul Europa League are probleme pe toate posturile, cu excepţia celui de portar, unde titular este Strebinger. Cea mai importantă pierdere a austriecilor este aceea a căpitanului de echipă Stefan Schwab, nimeni altul decât coordonatorul de joc al vienezilor. Indisponibili mai sunt şi Christopher Dibon şi Maximilian Hofmann, precum şi Tamas Szanto şi atacanţii-golgheteri Andrija Pavlovic şi Philipp Schobesberger. Astfel, antrenorul Goran Djuricin nu se va putea baza pe şase jucători în partida cu FCSB.

Bucuria lui Andei Ivan, atacantul lui Rapid Viena
Bucuria lui Andrei Ivan, atacantul lui Rapid Viena, după ce echipa din Austria a câştigat

Austria Viena: Strebinger – Bolingoli, Barac, Sonnleitner, Potzmann – Muldur, Ljubicic – Berisha, Knasmullner, Murg – Alar

FCSB: Bălgrădean – Stan, Bălaşa, Planic, Benzar – Pintilii, O. Popescu – Man, Moruţan, Teixeira – Gnohere

Rapid Viena – FCSB, play-off Europa League – cote şi ponturi la pariuri

Rezultat final 

1 – cotă 2.05

x – cotă 3.60

2 – cotă 3.50

Se califică

SK Rapid Viena – cotă 1.90

FCSB – cotă 1.90

Total goluri 

Peste 2.5 – cotă 1.87

Sub 2.50 – cotă 1.91

Niciun pariu pe egal

SK Rapid Viena – cotă 1.47

FCSB – cotă 2.55

Total goluri (exact)

0 – cotă 9.50

1 – cotă 4.85

2 – cotă 3.75

3 – cotă 4.00

4 – cotă 5.80

Scor corect

1-0 – cotă 7.50

0-0 – cotă 9.50

o-1 – cotă 10.00

2-0 – cotă 10.00

1-1 – cotă 6.50

0-2 – cotă 20.50

Jucătorii de la FCSB s-au pozat înaintea meciului cu Hajduk Split
Jucătorii FCSB-ului la poza făcută înaintea meciului cu Hajduk Split. scor 2-1, din turul 3 preliminar al Europa League

Rapid Viena – FCSB, meci din play-off-ul Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Meciul retur va avea loc pe “Arena Naţională”, pe 30 august, de la ora 21.30.