Sport

Rapid Viena – Sparta Praga 2-1 în preliminariile Champions League. Florin Niță a fost integralist în manșa întâi din turul al doilea

Sparta Praga a scăpat printre degete un rezultat pozitiv la Viena. Deși a condus cu 1-0, echipa lui Florin Niță a fost întoarsă în doar opt minute de „dubla” lui Christoph Knasmullner. Returul din Cehia se joacă miercuri, 28 iulie, de la ora 21:30
20.07.2021 | 23:26
Rapid Viena  Sparta Praga 21 in preliminariile Champions League Florin Nita a fost integralist in mansa intai din turul al doilea
ADVERTISEMENT
20-07-2021
18:39

Rapid Viena - Sparta Praga 2-1 (Knasmullner 63, 71 / Krejci 3)

Toate fazele importante pot fi văzute AICI

Min. 71 – GOOOL Rapid Viena!!! Knasmullner nu îi dă nicio șansă lui Niță și face „dubla”.

Min. 63 – GOOOL Rapid Viena!!! Gazdele restabilesc egalitatea printr-un lob de senzație al lui Knasmullner!

Min. 3 – GOOOL Sparta Praga!!! Ladislav Krejci II deschide scorul în Austria cu o lovitură de cap!

Min. 1 – A început meciul!

20-07-2021
17:25

Echipele de start la Rapid Viena - Sparta Praga

  • Rapid Viena: Strebinger – Stoijkovic, Hofmann, Wimmer, Ullmann – Arase, Ljubicic, Petrovic, Grull – Kara, Knasmullner. Rezerve: Auer, Dibon, Fountas, Garler, Grahovac, Greiml, Schick, Schuster, Strunz, Sulzbacher, Unger. Antrenor: Kuhbauer
  • Sparta Praga: Niță – Vindheim, Stretina, Hancko, Hojer – Wiesner, Pavelka, Krejci II, Krejci – Dockal – Hlojek. Rezerve: Drchal, Holec, Karabec, Karlsson, Kotek, Panak, Pesek, Polidar, Pulkrab, Sacek, Soucek, Vitik. Antrenor: Vrba

Meciul Rapid Viena-Sparta Praga are loc marți, 20 iulie, la ora 21:30, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Champions League. Vicecampioana Cehiei are parte de un adevărat duel în preliminariile competiției dând peste austriecii de la Rapid Viena.

Florin Niță, portarul naționalei României și titularul obișnuit al cehilor, va fi prezent în duel și va încerca să facă din nou minuni pentru a-și ajuta echipa să ajungă în Champions League, acolo unde recent doar rivalii de la Slavia au mai ajuns.

ADVERTISEMENT

Rapid Viena – Sparta Praga live video. Unde se joacă meciul

Prima manșă a duelului va avea loc în Austria, acolo unde fanii fanatici ai austriecilor vor fi prezenți și vor încerca să facă o atmosferă incandescentă, pentru a-și ajuta echipa să obțină victoria.

Pe lângă duelul din teren, cele două formații se vor confrunta și la nivelul fanilor, pentru că nu numai fanii lui Rapid Viena sunt recunoscuți pentru fanatismul de care dau dovadă, ci și fanii Spartei.

ADVERTISEMENT

Rapid Viena a jucat până acum un singur meci, în Cupa Austriei, obținând o victorie facilă în fața celor de la Wiener Viktoria, scor 6-0., în timp ce pentru Sparta Praga va fi primul meci oficial al noului sezon.

Cine transmite la TV partida Rapid Viena – Sparta Praga

Partida dintre Rapid Viena și Sparta Praga va fi transmisă de la ora 21:30, la TV ProX, dar puteți să o urmăriți și pe site-ul nostru FANATIK.ro, unde duelul va fi transmis sub formă de livescore.

ADVERTISEMENT

Florin Niță revine într-un meci oficial după duelurile amicale ale Spartei Praga, dar și după meciul amical jucat de România în compania Angliei, vicecampioanei europene, în care a fost lăudat de jurnaliștii englezi.

În acel meci, Florin Niță, pe lângă alte parade importante, a apărat și un penalty al lui Jordan Henderson, fiind învins doar de către Marcus Rashford, tot de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Florin Niță a avut și un mesaj pentru contestatarii naționalei României

Florin Niță a vorbit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK despre contestatarii naționalei României, pe care nu îi înțelege: „Eu sunt un patriot și-mi iubesc țara și locurile de acasă. E neplăcut când noi, românii, vorbim urât unii de alții, vorbim urât despre echipa națională… Nu jucăm singuri pe teren.

Nu poți spune așa ceva despre națională, că suntem slabi, că suntem nu-știu-cum, ne fac în toate felurile… Lucrurile acestea nu-și au rostul.

În loc să vină lângă noi, să ne susțină, să fie acolo, unii români aleg să înjure. Nu-i înțeleg! Decât să spui o vorbă rea, mai bine spui una bună și eu sunt convins că ar ajuta mai mult!”.

ADVERTISEMENT
Tags: