Fotbal intern

Rapidiştii au încălcat regulile și s-au antrenat „la grămadă”! Nici urmă de distanţare la antrenamentul condus de Dan Alexa. Ce riscă. Foto

25.05.2020 | 12:04
Rapidistii au incalcat regulile si sau antrenat la gramada Nici urma de distantare la antrenamentul condus de Dan Alexa Ce risca Foto
ADVERTISEMENT

Rapid a început pregătirile în vederea participării la play-off-ul de promovare în Casa Pariurilor Liga 1. Însă jucătorii antrenaţi de Dan Alexa au fost suprinşi de camerele de luat vederi pregătindu-se după capul lor, fără a respecta protocolul impus tuturor echipelor de MTS.

Rapidiștii au încălcat regulile de distanțare socială, antrenându-se toți la un loc

Rapidiştii au încălcat regulile, pentru că s-au antrenat cu toţii pe aceeaşi porţiune de teren, nerespectând obligaţia de a lucra în grupuri de câte patru, pentru a păstra distanţarea socială.

ADVERTISEMENT

Abaterea comisă de elevii lui Dan Alexa a ieșit clar în evidență pentru că a fost surprinsă de camerele de la Telekom Sport. Se vede clar cum 18 jucători lucrează toți pe aceeași porțiune de teren.

Comunicatul conducerii pe Facebook

Conducerea Rapidului, care are acum un nou președinte în persoana fostului antrenor Daniel Pancu, a înțeles că a comis o greșeală și a încercat să repare situația cu o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Băieții noștri se pregătesc de play-off. Aceștia sunt împărțiți în grupe de câte patru, respectând regulile, iar de la antrenament merg direct la hotelul unde sunt cazați pe durata celor două săptămâni de cantonament”.

Întârzie venirea lui Liviu Goncea ca acționar

Clubul giuleștean riscă să primeaască o amendă usturătoare pentru nerespectarea regulilor de distanțare socială în timpul antrenamentelor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte mult vehiculata preluare a 50 la sută din acțiunile clubului de către omul de afaceri Liviu Goncea, acționarul majoritar de la KIA, întârzie să fie pusă în practică, totul datorându-se pandemiei de coronavirus, care a dat peste cap planurile giuleștenilor.

Ce spune Victor Angelescu, omul care deține 50 la sută la Rapid

Celălalt acționar, Victor Angelescu, care deține celelalte 50 la sută din acțiuni, confirmă întârzierea finalizării acestei operațiuni care ar da o și mai mare stabilitate financiară Rapidului.

ADVERTISEMENT

El a spus pentru Prosport Live: „Asta pot să confirm. Sunt discuții și trebuia să se întâmple mai demult. Din păcare, a venit pandemia și s-a mai amânat semnarea. Dar, din ce știu și eu de la domnul Tudorache, domnul Goncea urmează să preia celelalte 50 la sută. De asta mă îndoiam și de venirea portughezului, fiindcă știu că actele erau făcute exact înainte să înceapă toată nebunia asta și, din ce știu eu, se va semna destul de repede. Astea erau, practic, planurile Rapidului înainte”

 

 

 

ADVERTISEMENT