Jucătorii REFUZĂ să semneze! Licenţa, în pericol! Zamfir, dat dispărut!

Răzvan Scarlat    Adrian Dumitru   
în Casa Pariurilor Liga 1
22/04/2014, 19:45
Jucătorii REFUZĂ să semneze! Licenţa, în pericol! Zamfir, dat dispărut!

UPDATE 19:41. Jucătorii au cerut administratorului judiciar să poarte o discuţie lămuritoare cu Adrian Zamfir. Acesta este, însă, de negăsit, motiv pentru care fotbaliştii au refuzat să semneze actul cum că sînt la zi cu salariile. Moment în care Cristina Andronache le-a propus să accepte să primească acţiuni ale Rapidului în schimbul banilor pe care îi au de primit. Au refuzat, din nou, şi această propunere. În aceste condiţii, clubul nu va avea drept de promovare în Liga 1 dacă jucătorii nu vor accepta, pînă vineri, să semneze un act conform căruia sînt la zi cu salariile. Conform surselor FANATIK.RO, Ionuţ Voicu, Valentin Negru şi Tiberiu Bălan sînt reprezentanţii revoltei din Giuleşti. 

Cristina Andronache, Adrian Zamfir şi Nicolae Manea se întîlnesc astăzi, înaintea antrenamentului, cu jucătorii şi staff-ul tehnic al Rapidului pentru a ajunge la un acord cu jucătorii. Ei trebuie să semneze că sînt la zi cu restanţele financiare. Dacă nu vor ajunge la un acord, giuleştenii nu vor avea drept de promovare şi nu vor evolua în Liga1!

Rapid nu scăpat de emoţii în privinţa licenţierii, chiar dacă oficialii feroviari au primit, din partea Tribunalului Bucureşti, avizul planului de insolvenţă. Nemulţumiţi că au fost minţiţi şi neplătiţi de aproape 16 luni, mai mulţi jucători nu sînt de acord cu semnarea acordului că şi-au primit salariile la zi. “Am ajuns să ne împrumutăm la maseuri, nici nu mai avem credit pe telefon. Cum să fim de acord că ne-am luat salariile, cînd Zamfir nu a putut să îşi respecte promisiunea că ne dă cîte 500 de euro din restanţele financiare? Sînt doar cinci sau şase jucători care au semnat acordul propus de acţionariat, restul nu vrem şi nu sîntem dispuşi să cedăm”, s-au plîns jucătorii.

Viorel Duru le spulberă visele! “Termenul limită a expirat!”

Contactat de către FANATIK.ro, Viorel Duru a dezvăluit că termenul pentru depunerea şi completarea dosarului de licenţiere a expirat pe 31 martie. “Eu nu ştiu ce se întîmplă şi ce vă transmit cei de la cluburi, dar termenul limită pentru depunerea dosarelor în privinţa licenţierii a expirat”, a declarat Duru.

Închide ×