Rapidiştii îi iau partea lui Becali în războiul cu CSA: „Când îi luau banii nu mai ţipai, Talpane?”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
06/04/2018, 13:42
Rapidiştii îi iau partea lui Becali în războiul cu CSA: „Când îi luau banii nu mai ţipai, Talpane?”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Un fost mare rapidist, Cristi Costache, explică de ce juristul Florin Talpan nu ar trebui să fie atât de vehement. “Mă omoară ipocrizia asta! L-am auzit pe celebrul domn Talpan, care nu e corect. Când îi luai banii lui Becali pe chirie, de ce nu mai ţipai? Atunci societatea lui era legală, era bun Becali?” 

„Hai să fim corecţi şi principiali: dă-i banii înapoi lui Becali pe toată perioada aia! De ce ai încheiat contract cu o societate pe care o considerai ilegală? Cine răspunde la întrebarea asta? Poate domnul Talpan”, a mai spus Costache, la o emisiune televizată.

„Nu ar trebui să facă scandal cu o echipă de amatori”

Prezent în aceeaşi emisiune, Grigore Sichitiu, un alt fost rapidist, este şi el de partea lui Gigi Becali: “Becali rămâne continuatorul sportiv al Stelei şi nu ar trebui să-l deranjeze CSA. Nimeni nu poate să îi ia acest drept, deci este clar. A făcut investiţii, a câştigat campionate, cupe, etc. Nu ar trebui să facă scandal cu o echipă de amatori, în liga a patra. Este bine însă că există suporteri care strigă pentru echipă armatei, cum sunt şi fani care doresc să dezvolte numele Rapidului, deci e loc pentru toată lumea”, a spus fostul conducător al giuleştenilor.

Închide ×