Sport

Rapidiştii, ironici la adresa rivalilor de la FCSB: “Botoşani ne-a pus cele mai mari probleme!”

Rapid continuă seria fabuloasă de rezultate cu o nouă victorie, 2-0 cu cei de la FC Botoşani. Trupa lui Mihai Iosif este pe locul doi în clasament, cu 16 puncte.
22.08.2021 | 23:58
Rapidistii ironici la adresa rivalilor de la FCSB Botosani nea pus cele mai mari probleme
ADVERTISEMENT

Rapid se impune graţie golurilor marcate de Marzouk şi Alami în ultimele 10 minute la Botoşani şi giuleştenii continuă forma foarte bună. Trupa lui Mihai Iosif a adunat 16 puncte din 18 posibile.

Rapidiştii, ironici la adresa rivalilor de la FCSB: “Botoşani ne-a pus cele mai mari probleme!”

Claudiu Belu-Iordache a fost omul meciului de la Botoşani şi la finalul confruntării a spus că această confruntare a fost mai dificilă şi decât derby-ul cu FCSB:

ADVERTISEMENT

“Am făcut un joc defensiv foarte bun. Botoşani ne-a pus cele mai mari probleme în acest debut de campionat. Am rezistat fără gol primit şi sper să mai rezistăm cu devotament, cu încredere.

Vom ţine pe aceeaşi linie. Ocazia lor a fost una foarte mare, pe care am scos-o, dar în rest am stat bine defensiv. Doar Botoşani ne-a pus probleme mari până acum.

ADVERTISEMENT

“Abia aştept să jucăm acasă, să intru pe teren şi să cânte tot stadionul imnul”

Nu mă aşteptam să vină atât de mulţi în galerie, sunt kilometri mulţi. Le mulţumim mult, suntem mult mai puternici cu ei. Abia aştept să jucăm acasă, să intru pe teren şi să cânte tot stadionul imnul”, a spus Belu-Iordache.

Horaţiu Moldovan este singurul portar din Liga 1 care rămâne în continuare neînvins. Goalkeeperul Rapidului i-a lăudat pe colegii săi şi spune că forţa grupului este secretul acestor reuşite:

ADVERTISEMENT

“Este o onoare să joc cu Săpunaru, Grigore, Junior Morais. Acum 2-3 ani rupeam bilete să îi văd”

“Mă bucur că fac parte din acest grup minunat şi că nu am luat gol. Secretul este grupul, echipa. Suntem foarte uniţi, ne ajutăm unii pe ceilalţi.

De fiecare dată o spun, este o onoare să joc cu Săpunaru, Grigore, Junior Morais. Acum 2-3 ani rupeam bilete să îi văd. 

ADVERTISEMENT

Cu Botoşani am avut cel mai greu meci, mai dificil decât cu FCSB. Ne bucurăm că ne-a ieşit şi în seara asta şi sper să o ţinem tot aşa”, a spus Moldovan.

Rapid, cel mai bun golaveraj din Liga 1: 7-0!

Rapid joacă în etapa viitoare împotriva Universităţii Craiova pe Arena Naţională. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:00.

Giuleştenii au cel mai bun golavaraj după primele 6 etape: 7-0. Singurul pas greşit a fost împotriva Farului Constanţa, scor 0-0.

 

ADVERTISEMENT
Tags: