Sport

Rapidiștii, precauți după victoria cu ASU Poli Timișoara 1-0: „Ne bucurăm, dar nu sărbătorim!”

13.05.2021 | 22:55
Rapidistii precauti dupa victoria cu ASU Poli Timisoara 10 Ne bucuram dar nu sarbatorim
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus în duelul cu ASU Poli Timișoara, scor 1-0, iar giuleștenii sunt la un pas de promovarea în Liga 1. Totuși giuleștenii sunt precauți și nu vor să sărbătorească prea devreme o posibilă promovare în prima ligă.

Jucătorii Rapidului s-au bucurat pentru victorie și sunt mulțumiți de jocul prestat, mai ales că „alb-vișinii” sunt la un pas de revenirea în prima ligă a României.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif și-a avertizat jucătorii să nu se bucure prea devreme, ci abia atunci când matematic vor fi promovați, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Rapidiștii, precauți după victoria cu ASU Poli Timișoara 1-0

Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului, iar tehnicianul Rapidului le atrage atenția jucătorilor săi că nu trebuie să sărbătorească promovarea până când matematic nu sunt în Liga 1:

ADVERTISEMENT

„E prematur să sărbătorim, ne bucurăm, dar nu sărbătorim. A fost foarte greu, de parcă a durat o veșnicie acest joc. Am dominat meciul cap coadă, chiar dacă adversarii au avut șanse. Ratarea penalty-ului și-a pus amprenta, dar suntem mulțumiți.

Nu am discutat maniera de arbitraj de la Călărași, la care Pușcaș cred că are mâna în ghips și nu vorbesc și eu acum. Dacă vom câștiga, vom fi și noi promovați matematic.

ADVERTISEMENT

Ne-am dori și noi și Poli Timișoara să promovăm, ca să promovăm trei echipe de tradiție, cu tot cu Craiova. Ionuț Voicu e căpitanul de care orice vestiar are nevoie și îi mulțumesc pentru tot ce a făcut până acum”.

„N-am sărit, că nu pot să mai sar, m-am ridicat pe vârfuri, a fost instinctiv, a fost o reacție de impuls, dacă ăsta e regulamentul, îl respect. Nu rămâne echipa fără antrenor. Sunt aici!”, a spus Mihai Iosif la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Vom munci și o să reușim împreună!”

Antonio Sefer a vorbit la finalul partidei cu ASU Poli Timișoara, iar fotbalistul giuleștenilor se bucură pentru golul înscris și speră să ajungă să joace în Liga 1:

„A fost o execuție frumoasă, mă bucur că am marcat, îmi dă încredere și sper să continui la fel. Vedem la final cât valorează golul meu”.

„E foarte greu, noi suntem Rapid, toate echipele vor veni să-și dea viața cu noi, dar noi vom munci și vom reuși împreună”, a mai spus Antonio Sefer la finalul meciului.

ADVERTISEMENT