Sport

Rapidiștii, puși pe glume după victoria cu FCSB: ”Dăm gol, apoi băgăm autocarul în spate” / ”Azi am fost U21, mi-am dat barba jos”

Rapid a învins-o pe FCSB, dar jucătorii nu se lasă duși de val. Fotbaliștii lui Mihai Iosif au fost puși pe glume la finalul partidei, nicidecum încrâncenați.
16.08.2021 | 00:45
Rapidistii pusi pe glume dupa victoria cu FCSB Dam gol apoi bagam autocarul in spate  Azi am fost U21 miam dat barba jos
ADVERTISEMENT

Cu o linie defensivă a cărei medie de vârstă este trecută bine de 30 de ani, Rapid a rezistat în fața celor de la FCSB și s-a impus grație unei execuții nefericite a lui Paulo Vinicius, veteranul din defensiva roș-albastră.

Junior Morais, Antonio Sefer și Cristi Săpunaru, trei dintre eroii Rapidului au fost bine dispuși la interviurile de după derby.

ADVERTISEMENT

Junior Morais: ”Asta facem de la începutul campionatului”

Revenit în Liga 1 la 35 de ani, Junior Morais a oferit declarația serii după derby-ul Rapid – FCSB. Brazilianul a dat din casă și a dezvăluit tactica preferată a vișiniilor.

”Am făcut ce am făcut de la primul meci până acum. Dăm un gol, apoi ne retragem. Băgăm autocarul în spate și nu mai luăm gol”, a spus Morais.

ADVERTISEMENT

Brazilianul s-a prezentat la meci cu un look nou. Și-a ras barba, iar la final a avut puterea să-i încurajeze pe foștii săi colegi de la FCSB.

”Și eu sunt unul dintre bătrâni, dar azi am fost U21 pentru că mi-am dat barba jos. Am vorbit cu cei de la FCSB înainte, sunt băieți buni, îmi pare rău pentru ei că a pierdut.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ridice capul și să meargă mai departe, le doresc baftă. Cu siguranță nu ne vom bate la retrogradare, cu galeria asta în spate e un plus”, a mai spus Morais.

Implicat în conflictul fizic de la finalul partidei, Antonio Sefer a făcut haz de necaz pentru că a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

”Probabil sunt în inima suporterilor acum, dar este o greșeală ce am făcut și nu aș vrea să o mai repet pentru că acum voi sta două meciuri. Nu se aștepta nimeni să avem aceste rezultate, dar suntem o echipă puternică”, a adăugat Sefer.

Cristi Săpunaru, ironic la adresa lui Florin Tănase

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, a fost la fel de în vervă la interviurile de după meci. Apărătorul rapidist l-a înțepat pe căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, care declarase înaintea jocului că va căuta contactul fizic cu Săpunaru.

”Nu prea la căutat (râde). E fotbalist de valoare, am înțeles că acum se transferă, așa am auzit pe la vestiare, vă spun în premieră”, a declarat Săpunaru.

Căpitanul Rapidului și-a permis să le dea și u sfat oponenților de la FCSB. Acesta le-a transmis să-și cântărească bine șansele de a progresa în carieră.

”FCSB e o echipă valoroasă, copii foarte talentați, mă bucur să văd că în țara asta mai există copii talentați. Sper să fie inteligenți să devină și fotbaliști. Copiii noștri se călesc singuri”, a încheiat Săpunaru.

ADVERTISEMENT