Rapidiştii sunt gata de derby! Daniel Niculae, încă un hat-trick înainte de meciul cu CSA Steaua

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
11/04/2018, 09:26
Rapidiştii sunt gata de derby! Daniel Niculae, încă un hat-trick înainte de meciul cu CSA Steaua

Formaţia din Giuleşti a făcut show în meciul disputat împotriva celor de la Victoria, scor 8-0, după ce au condus încă de la pauză cu 7-0.  Daniel Niculae, unul dintre cei mai importanţi jucători de la formaţia din liga 4 a reuşit încă un hat-trick.

După ce au obţinut cele trei puncte din meciul cu Victoria, giuleştenii au revenit în fruntea ierarhiei seriei bucureştene a ligii a patra, cu 56 de puncte, două în faţa celor de la CSA Steaua, chiar înaintea derby-ului care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.45.

Daniel Niculae a făcut show cu Victoria

Alexandru Burlacu (11), Daniel Niculae (24, 30, 40), Adrian Grigore (31), Marian Vlada (42, 44) şi Andrei Dovleac (82) sunt jucătorii de la Academia Rapid care au înscris în meciul cu Victoria.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×