Cele mai citite

Rapidiştii sunt nemulţumiţi de proiectul noului stadion: “Vă rugăm să ne respectaţi istoria şi tradiţia!”

Fanii rapidişiti sunt supăraţi pe autorităţile care au aprobat construirea noului stadion din Giuleşti pentru Euro 2020.
Autor: Tibi Demeter | 13.03.2018 | 12:30
Rapidiştii sunt nemulţumiţi de proiectul noului stadion:

Fanii lui Rapid au fost anunţati în această săptămână că stadionul Giuleşti urmează să fie modernizat şi nu reconstruit în totalitate pentru Campionatul European din 2020. Ultraşii rapidişti sunt însă nemulţumiţi de cum arată proiectul, deoarece noua arenă nu va mai respecta forma de potcoavă, dar şi alte semne ale identiţăţii vechii arene.

“Stadionul Giulesti – singurul stadion din Romania care mai are o poveste de spus şi o istorie adevărată!!! Nu va fi decât “modernizat”, o sa aibă “minunata” capacitatea de 14.500 locuri (mai scădeţi -10% regulament UEFA), o sa dispară forma de potcoavă şi turnul, devenind astfel un stadion fără  identitate!!”, a fost prima replica fanilor pe Facebook.

Rapidişti vor un stadion mai mare

“Domnilor până  nu este prea tarziu, VĂ RUGĂM SĂ NE RESPECTAŢI ISTORIA ŞI TRADITIA !

În anii ’30 a fost posibil tehnic să fie realizat un stadion de 19.100 locuri, în 2020 NU! “Potcova din Giuleşti” şi  elementele arhitecturale tradiţionale, cum sunt: turnul şi ceasurile CFR de la peluza 1 şi tribunele înălţate gen coloseum, să rămâne în continuare în concepţia stadionului, care azi ne-a fost comunicat că din păcate nu este unul Nou, ci doar Modernizat !!!!!“, au încheiat fanii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!