Fotbal intern

Rapidiștii ţintesc o nouă promovare. Schumacher: “Dăm totul pentru a ne atinge obiectivul”

24.07.2018 | 19:49
Rapidistii tintesc o noua promovare Schumacher Dam totul pentru a ne atinge obiectivul
ADVERTISEMENT

Rapidiștii ţintesc o nouă promovare. Cu veteranii Pancu – director sportiv, Maftei, Voicu, dar fără Daniel Niculae, care nu știe dacă va mai rămâne la echipă, giuleștenii au început pregătirile pentru sezonul în care vor să ajungă în Liga a doua. Promovați din Liga a patra în a treia, jucătorii lui Constantin Schumacher au pierdut primul amical al verii, cel cu FC Argeș, 3-0, dar giuleștenii nu sunt îngrijorați. Din contră!

“Echipa va arăta mult mai bine de la meci la meci, iar când vom începe campionatul vom fi pregătiți. Jucătorii conștientizează diferența de la liga a patra, la liga a treia, altfel, dacă nu o fac, vom avea probleme. Vom da totul pentru a ne atinge obiectivul: promovarea” – Constantin Schumacher, antrenor Rapid.

ADVERTISEMENT

“Liga a treia o să fie mult mai grea. La liga a patra veneau oamenii de la seviciu, aici avem în față jucători profesioniști, unii chiar care au jucat la Liga 1, dar noi ne vom pregăti la maximum. Trebuie să fim foarte puternici, să nu ne stea nimeni în cale” – Ionuț Voicu, fundaș Rapid.

Trag de Niculae să revină la Rapid. Voicu: “Facem orice să nu plece”

Cu obiectivul clar stabilit – promovarea în Liga a doua – rapidiștii fac planuri acum pentru a încerca să-l convingă pe Daniel Niculae să revină la echipă. Atacantul – care a fost și președinte al echipei în liga a patra – nu mai vrea să continue, nemulțumit de discuțiile neconcretizate cu anumiți factori de decizie din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să revină Nico la sentimente mai bune, știu că lângă el putem fi mult mai buni, el a fost 30 la suta din echipa noastră. În acest moment, depinde doar de el. El îți dorește acum să aibă o discuție cu cei din conducere, noi îl susținem cu totul” – Constantin Schumacher, antrenor Rapid.

“Farmecul vieții o să fie mai puternic în Liga a treia, deși acum am suferit o pierdere foarte, foarte mare. Nico este prietenul nostru și lângă Pancu, e tot ce a însemnat Rapid la noul început. Eu, în sufletul meu, mai am o speranță că Nico va fi lângă noi în vestiar, în contiuare. Ne dorim din toată inima să revină lângă noi. Aș fi în stare de orice ca Nico să revină la echipa lui de suflet … Am încercat toți să-l întoarcem” – Ionuț Voicu, fundaș Rapid.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii ţintesc o nouă promovare. Ce le-au promis fanii

Suporterii Rapidului i-au însoțit pe jucători la meciul cu FC Argeș, de la Curtea de Argeș și, în spirit de glumă, i-au răcorit pe aceștia cu furtunele cu apă. În replică, fobaliștii lui Schumacher speră să-i ude cu șampanie, la finalul sezonului, atunci când își doresc să promoveze în liga a doua.

“A fost o joacă a suporterilor să ne stropească cu apă, știm cum se comportă, sunt mereu la înălține. Noi vrem să udăm promovarea, să sărbătorim cu șampanie, cum am sărbătorit promovarea de la Liga a patra, la Liga a treia” – Ionuț Voicu, fundaș Rapid.

ADVERTISEMENT

“Avem cale lungă până la promovare, multe etape, trebuie să o luăm treptat. Obiectivul nostru de la începutul drumului a fost promovarea și i-am avut alături de la start pe suporteri. La liga a patra am adus 40.000 de oameni în tribună, la primul meci amical din această perioadă au venit fanii să ne susțină, sigur vor fi lângă noi și în liga a treia” – Constantin Schumacher, antrenor Rapid.

ADVERTISEMENT