Sport

EXCLUSIV. 15 etape de suspendare după scandal! Ce a păţit Gică Hagi

UPDATE. FANATIK.RO a aflat ce decizie au luat membrii Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal după scandalul care a avut loc pe finalul meciului dintre Viitorul şi CS Universitatea...
07.12.2016 | 13:58
EXCLUSIV 15 etape de suspendare dupa scandal Ce a patit Gica Hagi

UPDATE. FANATIK.RO a aflat ce decizie au luat membrii Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal după scandalul care a avut loc pe finalul meciului dintre Viitorul şi CS Universitatea Craiovam scor 2-0.

Gică Hagi – AVERTISMENT

Rambe – 6 ETAPE SUSPENDARE

Râmniceanu – 3 ETAPE SUSPENDARE

Rădoi – 6 ETAPE SUSPENDARE

…………………………..

Meciul dintre Viitorul şi CS Universitatea Craiova, scor 2-0, s-a încheiat cu o bătaie generală pe teren între cele două echipe. În conflict au fost implicaţi mai mulţi jucători de la cele două echipe, dar şi Gică Hagi. 

FANATIK.RO a văzut raportul arbitrului şi vă dezvăluie, în exclusivitate, ce a scris Radu Petrescu despre incidentele de la final. Sau, mai bine zis, ce nu a scris! Pentru că ceea ce s-a văzut la TV a fost trecut cu vederea de arbitrul FIFA care, după ce a făcut praf meciul de la Ovidiu, a fost delegat la un meci din grupele Europa League, Salzburg-Schalke!

INTERVIU. Viitorul RECUNOAŞTE ce arbitrul n-a văzut:”Rădoi a lovit”

La final, au fost eliminaţi Rambe de la CS Universitatea şi Râmniceanu de la Viitorul, însă incidentele au fost destul de serioase. Hagi l-a bruscat pe Vătăjelu, însă Rambe a sărit şi l-a împins pe “Rege”. Sorin Rădoi, fundaşul Viitorului a lovit şi el cu pumnul, însă gestul său nu a fost semnalat de arbitru.

VIDEO CU INCIDENTELE: 

Raportul arbitrului: Nici o vorbă despre pumnul lui Rădoi!

FANATIK.RO vă prezintă, cuvînt cu cuvînt, transcrierea raportului întocmit de Radu Petrescu despre incidentele de la Ovidiu: “La finalul jocului, după fluierul de final, jucătorul cu nr. 5 de la U Craiova, Bogdan Vătăjelu, şi antrenorul echipei gazdă, Gheorghe Hagi, au avut o discuţie în contradictoriu la mijlocul terenului. Ca urmare a acesteia, a avut loc un meleu între jucători şi oficialii celor 2 echipe, cele două eliminări survenind ca urmare a acestuia.”

Nici o vorbă de pumnul lui Sorin Rădoi!

În raportul arbitrului, nu e scris nici un cuvînt de pumnul pe care fundaşul Viitorului, Sorin Rădoi i l-a dat lui Rambe, după ce jucătorul Craiovei l-a îmbrîncit pe Hagi.

Radu Petrescu a trecut cu vederea şi îmbrînceala în care a fost implicat Gică Hagi. Antrenorul Viitorului l-a împins pe Bogdan Vătăjelu, care avea o discuţie în contradictoriu cu Răzvan Marin şi Cătălin Carp. Acţiunea lui Hagi a declanşat scandalul, care a escaladat rapid.

Singurii sancţionaţi după incidentele de la final au fost Victor Râmniceanu şi Rambe, care au văzut cartonaşul roşu la finalul meciului şi care vor ajunge în faţa Comisiei de Disciplină!

Miercuri se judecă 

Acest caz se va judeca miercuri, 7 decembrie, cînd se întruneşte Comisia de Disciplină a FRF. Raportul nu a ajuns încă pe masa Comisiei, dar surse federale au dezvăluit că atîta timp cît nu există o sesizare scrisă, comisia nu se va autosesiza la pumnul pe care Rădoi l-a aplicat lui Rambe.

Singurele lucruri care vor fi luate în calcul la stabilirea suspedărilor vor fi raportul arbitrului Radu Petrescu şi al observatorului de joc.

Rădoi scapă nepedepsit dacă CS Universitatea nu face sesizare

Pumnul lui Sorin Rădoi aplicat lui Rambe nu apare în raportul arbitrului, deci, fundaşul Viitorului are mari şanse să scăpe fără suspendare.

Dacă CS Universitatea Craiova nu va face o sesizare la acel incident în care Rădoi şi Rambe au fost implicaţi, atunci fundaşul lui Hagi scapă nepedepsit.