News

Raport oficial în cazul actriței Naya Rivera: a murit înecată! Ce a făcut în ultimele clipe ale vieții

15.07.2020 | 10:14
Raport oficial in cazul actritei Naya Rivera a murit inecata Ce a facut in ultimele clipe ale vietii
ADVERTISEMENT

Raportul oficial în cazul actriței Naya Rivera a indicat cât se poate de clar că aceasta a murit înecată! De altfel, autroritățile au precizat acest lucru după ce au primit rezultatul autopsiei.

Vă readucem aminte că tânăra artistă și-a pierdut viața după ce ar fi căzut în lacul Piru, din California. Conform informațiilor oficiale, înecul a fost catalogat drept un accident.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, oamenii legii au comunicat că în organismul actriței nu au fost găsite urme de droguri sau de alcool, dar au precizat că vor fi făcute și alte teste toxicologice.

Naya Rivera a murit înecată!

De altfel, într-un mesaj emoționant, familia actriței a transmis că „În timp ce deplângem moartea frumoasei noastre legende, suntem binecuvântaţi să-i onorăm moştenirea eternă şi spiritul fermecător.

ADVERTISEMENT

Naya era un talent uimitor, dar şi o persoană minunată, mamă, fiică şi soră. Din păcate suntem nevoiți să vorbim despre ea la timpul trecut”.

Familia actriței decedată la numai 33 de ani a ținut să mulțumească și autorităților pentru efortul de a o găsi pe Naya timp de 6 zile.

ADVERTISEMENT

Se știe în acest moment că Naya Rivera, care a interpretat-o ​​pe Santana Lopez în serialul Glee, a dispărut pe 8 iulie, în timp ce se plimba cu barca.

Alături de aceasta se afla şi fiul de 4 ani, copilul fiind găsit în timp ce dormea în barcă. Trupul neînsufleție al actriței a fost descoperit pe 14 iulie.

ADVERTISEMENT

Se crede că aceasta, cu ultimele puteri, înaintea înecului, a reușit să își urce copilul în barcă salvând-ul pe acesta cu prețul propriei vieți.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: