Raport. VIP-uri favorizate în Penitenciarul Poarta Albă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 14:14
Raport. VIP-uri favorizate în Penitenciarul Poarta Albă

Un raport al Corpului de Control al Ministerului Justiţiei, obţinut de Hotnews, scoate la iveală o serie de nereguli legate de tratamentul pe care îl primesc anumiţi deţinuţi din Penitenciarul Poarta Albă. George Becali ar fi scris o carte în şapte ore, iar vărul lui, Giovani, s-ar fi mândrit cu opere compuse de altcineva. Maricel Păcuraru, Miron Mitrea sau Cristi Borcea sunt alţi privilegiaţi, potrivit raportului.

Inspectorii de la Ministerul Justiţiei au dubii mari că patronul Stelei putea să scrie o carte în timp record. Au găsit o cerere făcută de el, plină de greşeli, care arată că George Becali nu pare să aibă prea multe în comun cu condeiul. „Am fost în voit şi în acest timp am acesat soitul Parlamentului Europei şi al României mi-am reîmprospătat memoria cu discursurile şi acţiunile mele despre care vreau sa scriu”, este paragraful din raportul Corpului de Control al Ministerului de Justiţie care ar fi fost scris de George Becali.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×