News

Rapperul american Fred The Godson a murit la 35 de ani din cauza coronavirus

23.04.2020 | 23:42
Rapperul american Fred The Godson a murit la 35 de ani din cauza coronavirus
ADVERTISEMENT

Rapperul american Fred The Godson a murit la vârsta de 35 de ani după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a luat boala în startul lunii aprilie.

Fred The Godson, cunoscut rapper american, a murit din cauza infectării cu coronavirus

Doliu în muzica din Statele Unite ale Americii. La doar 35 de ani, cunoscutul rapper din New York, Fred The Godson a fost răpus de Covid-19, anunță New York Post.

ADVERTISEMENT

Artistul, a cărui muzică  răsunat de mai bine de un deceniu printre fanii acestui gen de muzică din metropola americană, a ajuns pe patul de spital în urmă cu două săptămâni.

Pe 6 aprilie, de pe patul de spital, intubat și respirând printr-un ventilator, muzicianul a postat pe contul personal de facebook o imagine extrem de dură cu modul în care boala l-a afectat.

ADVERTISEMENT

”Sunt aici cu acest Covid-19 de r***t! Vă rog să vă mențineți toate rugăciunile pentru mine!!! Dumnezeu e mare“, a scris rapperul în mesaj.

Soția rapperului, Lee Ana Jemmott, a declarat pentru presa din Statele Unite ale Americii, pe 8 aprilie, că un medic i-a spus că starea de sănătate a lui Fred nu evoluează deloc bine.

Fred The Godson, pe numele său real Frederick Thomas, a fost un rapper faimos în New York timp de peste un deceniu. El a colaborat anterior cu artiști precum Diddy, Meek Mill și Pusha-T. În acest an, a renunțat atât la un proiect solo, cât și la o colaborare cu Jay Pharoah.

ADVERTISEMENT

Valuri de mesaje în mediul online după decesul lui Fred The Godson

La scurt timp după ce s-a aflat de decesul lui Fred The Godson, în mediul virtual au curs mesaje de condoleanțe și omagii.

Colaboratorul său de foarte multă vreme, Jaquae, a dat cumplita veste pe Instagram: ”Dormi în pace, fratele meu … Nu vei fi niciodată uitat. Te iubesc, omul. Am atât de multe lucruri de spus, dar sunt șocat”.

ADVERTISEMENT

Un alt artist din SUA, Fat Joe, a spus: ”Poate acum lumea va acorda atenție măreției tale, tu ai fost întotdeauna favoritul meu. Dumnezeu s-a milostivit de sufletul tău. Ai fost un om foarte bun. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe soția ta, pe familia ta, pe copiii tăi și pe fratele tău”

ADVERTISEMENT