News

Rapperul american Young Dolph, împușcat mortal în fața unei patiserii. Avea doar 36 de ani

Rapperul american Young Dolph a fost ucis în urma unei împușcături în orașul Memphis, Tennessee, SUA, în fața unei patiserii. Artistul avea doar 36 de ani.
18.11.2021 | 11:15
Rapperul american Young Dolph impuscat mortal in fata unei patiserii Avea doar 36 de ani
ADVERTISEMENT

Rapperul american Young Dolph a murit în Memphis, statul Tennessee, SUA, la doar 36 de ani. Cântărețul a fost împușcat mortal dintr-o mașină, în timp ce se afla la o patiserie, scrie CNN.

Tragedia a avut loc miercuri. Șefa Poliției din Memphis, Cerelyn Davis, a declarat că nu există, momentan, informații disponibile despre suspect.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta spune că încă este prea devreme pentru a specula asupra motivațiilor uciderii artistului.

Rapperul american Young Dolph, împușcat mortal în fața unei patiserii din Memphis. Ce spun autoritățile

Adolf Robert Thornton, Jr., pe numele de scenă Young Dolph, a fost ucis în urma unei împușcături miercuri, 17 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

„Acest incident este încă un exemplu de violență fără sens cu care ne confruntăm la nivel local și național. Inimile noastre sunt alături de familia Thornton și de toți cei afectați de acest act oribil”, a declarat Cerelyn Davis, potrivit sursei citate.

Martorii sunt investigați de către anchetatori, care analizează și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Poliția din Memphis a făcut apel la cetățeni să rămână calmi în timpul anchetei.

ADVERTISEMENT

Șefa Poliției le-a spus oamenilor să rămână în case și să iasă doar dacă au un motiv întemeiat.

„Îi încurajăm pe toți să rămână astă seară acasă dacă nu au un motiv important să iasă”, a mai spus șefa Poliției miercuri seară.

ADVERTISEMENT

Autoritățile din orașul american și-au sporit prezența în zonele care ar putea fi afectate în mod direct în urma asasinatului.

Sunt vizate locațiile asociate cu rapperul împușcat și de toate persoanele care au sau despre care se crede că ar putea avea legătură cu incidentul.

A fost cerută impunerea unei interdicții de circulație de către mai mulți reprezentanți locali, în cazul unor eventuale acte de răzbunare care s-ar putea produce. Șefa Poliției a spus că sporirea prezenței autorităților pe străzile orașului Memphis este suficientă.

„Moartea tragică prin împuşcare a artistului rap Young Dolph ne readuce în memorie durerea ce însoţeşte infracţiunile violente. Transmit gândurile şi rugăciunile mele familiei şi prietenilor săi”, a scris pe Twitter primarul orașului Memphis, Jim Strickland.

Cine a fost rapperul Young Dolph

Young Dolph a debutat în muzică cu albumul „King of Memphis” în 2016. Artistul s-a născut în Chicago, dar a crescut în Memphis.

Interpretul a lansat mai multe hituri de-a lungul timpului, printre care „Blue Diamonds” și „RNB”, pe care apare Megan Thee Stallion.

„Rich Slave”, al cincilea album al său, lansat în 2020, a ajuns pe locul 5 în Topul Billboard.

În urmă cu patru ani, rapperul a fost la un pas pe moarte în urma unui incident cu arme de foc în Hollywood. A fost lovit de trei gloanțe și a petrecut trei săptămâni la spital în urma incidentului.

De altfel, nici atunci nu a fost prima dată când artistul a fost victima unor astfel de atacuri, după cum a mărturisit la un moment dat.

„Am fost vizat (de asasini) de când aveam 17, 18 și 19 ani. Am știut că sunt bun”, spunea acesta în 2018 pentru publicația The Guardian. Acesta a mai spus că nu se teme de nimic.

În același an, mașina cântărețului a fost atinsă de gloanțe în orașul Charlotte, Carolina de Nord.

Young Dolph are doi copii cu Mia Jaye. Moartea sa a provocat tristețe în rândul colegilor de breaslă, care au postat mesaje pe Twitter.

Artistul Tupac Shakur a fost ucis în urmă cu mai bine de 25 de ani într-o ambuscadă, după ce l-a agresat pe Orlando Anderson, presupus membru al bandei Southside Crips.

ADVERTISEMENT
Tags: