Life

Rapperul DMX, în stare gravă în spital în urma unei supradoze. Medicii sunt rezervați

06.04.2021 | 13:09
Rapperul DMX in stare grava in spital in urma unei supradoze Medicii sunt rezervati
ADVERTISEMENT

Rapperul DMX se află în stare gravă la spital de câteva zile, în urma unei supradoze de droguri. Cântărețul în vârstă de 50 de ani a ajuns la Terapie Intensivă weekend-ul trecut, iar fanii artistului sunt în stare de șoc.

Earl Simmon, pe numele din buletin, a suferit un infarct după ce a consumat droguri, iar medicii din New York sunt rezervați cu privire la recuperarea acestuia.

ADVERTISEMENT

DMX are activitate cerebrală, reușind să fie stabilizat, dar este în continuare în stare gravă. Doctorii spun că e posibil ca de data aceasta să nu mai depășească momentul dificil, artistul având deja un istoric al internărilor la spital din cauza supradozelor.

DMX a făcut infarct în locuința sa din New York

Cântărețul a fost dus de urgență la Spitalul White Plains din New York pe 2 aprilie, în jurul orei 23:00. Acesta suferise atacul de cord în locuința sa, notează CNN, citând TMZ.

ADVERTISEMENT

DMX e considerat unul din cei mai importanți rapperi ai anilor 90 și 2000, înregistrând o serie de hituri de succes precum „X Gon Give It to Ya” sau „Party up”.

Rapperul nu este la primul eveniment de acest tip. Acesta luptă de ceva ani cu adicția sa și a încercat de mai multe ori să se lase de droguri, fiind internat inclusiv într-un centru de reabilitare, dar a recidivat de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

A ținut un discurs motivațional ultima oară pe o scenă din Las Vegas

Ultima încercare de a se pune pe picioare a fost în octombrie 2019, la 10 luni după ce a ieșit din închisoare, unde a stat un an fiind condamnat pentru fraudă fiscală. Artistul a păcălit statul american, neplătind impozite în valoare de 1,7 milioane de dolari.

S-a reîntors pe scenă în Las Vegas recent, unde a susținut, culmea, un discurs motivațional pentru cei care se luptă cu dependența de droguri: „Când cazi la pământ, ridică-te. Toți cei de aici am trecut prin ceva și nu știi niciodată când ai nevoie de ajutorul lui Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

 

Tags: