Life

Rapperul Tyga, show incendiar pe litoralul românesc! O vedetă cunoscută de la noi l-a filmat și a postat totul

Rapperul Tyga a ”descins” pe litoralul românesc azi noapte și a făcut un spectacol de zile mari, spre bucuria Alexiei Eram și a fanilor de rând.
22.08.2021 | 12:34
Rapperul Tyga show incendiar pe litoralul romanesc O vedeta cunoscuta de la noi la filmat si a postat totul
Tyga, rapper american. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Tyga a cântat azi noapte la Nuba Beach Club, în stațiunea Mamaia, acolo unde printre fanii artistului s-au numărat și câteva celebrități de pe plaiurile mioritice precum Alexia Eram, fata Andreei Esca.

Alexia a publicat câteva filmulețe din cele pe care le-a înregistrat cu show-ul cunoscutului rapper american.

ADVERTISEMENT

Fata Andreei Esca s-a simțit extraordinar la petrecerea de aseară, unde s-au adunat o mulțime de oameni, respectându-se legile aflate în vigoare cu privire la pandemia de coronavirus.

Rapperul Tyga, spectacol total la Mamaia. Alexia Eram i-a filmat show-ul

Alexia s-a filmat și cu câteva prietene, distrându-se ulterior și pe alte stiluri muzicale în afară de cel abordat de special-guest-ul american.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Mario Fresh a purtat o ținută mulată pe corp, de culoare turcoaz, care i-a scos în evidență decolteul frumos. Tânăra și-a prins părul în coc pentru a se putea mișca mai bine pe ritmurile din club.

Invitatul special al serii nu a venit să impresioneze prin ținuta sa vestimentară. Spre deosebire de publicul care și-a scos hainele de duminică de la naftalină, Tyga a reușit să cucerească printr-un outfit cât se poate de simplu, unul specific muzicii pe care o cântă.

ADVERTISEMENT
alexia eram
Alexia Eram, noapte pe cinste în club, la Mamaia
tyga alexia eram
Tyga a făcut spectacol la mare azi noapte. Alexia Eram a publicat imagini de la concertul la care a asistat. Foto: Instagram

Cine este Tyga

A apărut pe scenă cu o bluză albă, jeanși, nelipsitele împletituri și ochelari de soare pe ochi. Tânărul artist a cântat cele mai cunoscute melodii ale sale. A interpretat și câteva cover-uri ale unor piese celebre precum „Macarena”, în stilul rap.

Tyga este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani din lume. Pe lângă muzica sa, și viața personală a artistului a fost în prim plan.

ADVERTISEMENT

Asta deoarece timp de mai bine de 6 ani, Tyga a avut o relație extrem de mediatizată și controversată în același timp cu Kylie Jenner, una din membrele clanului Kardashian.

Michael Ray Nguyen-Stevenson, pe numele din buletin, are 31 de ani și este născut în statul California. A îmbrățișat muzica de stradă de tânăr. Printre cele mai cunoscute hit-uri ale sale se numără „Taste”, „Loco contigo”, „Ayo”, „Juicy” și „Lookin Ass”.

De-a lungul carierei începute în urmă cu mai bine de 10 ani a primit o serie de nominalizări la evenimente precum MTV Europe Music Awards sau Grammy. În anul 2012 a câștigat premiul MuchMusic Video Awards pentru clipul anului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: