News

Rareș Bogdan a explodat după decizia CCR: “Pulverizează sentințele nedefinitive”

03.07.2019 | 23:36
Rares Bogdan a explodat dupa decizia CCR Pulverizeaza sentintele nedefinitive

Rareș Bogdan reacționează după decizia Curții Constituționale a României, care a admis sesizarea deputatului Partidului Social Democrat, Florin Iordache, privind completurile nespecializate pe fapte de corupție. Actualul europarlamentar al Partidului Național Liberal consideră că această sentință va produce uriașe deservicii sistemului juridic din țara noastră.

Rareș Bogdan, atac dur după decizia CCR

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, fostul jurnalist și realizator al talkshow-ului politic Jocuri de Putere lansează un atac dur la adresa magistraților CCR, pe care îi acuză că „servesc interesele acestui partid toxic pentru România”.

PSD se răzbună în continuare pe români. Dar nu-i nimic, le promit o surpriză de proporții când vor fi reluate procedurile pentru șefia Parchetului UE, unde șansele Laurei Codruța Kovesi au crescut! Mingea e la noi, în Parlamentul European, iar arhitectura de influență s-a schimbat în instituțiile care au blocat-o fără nicio jenă. Până atunci, România e aruncată în aer!! CCR pulverizează sentințele nedefinitive. Completurile de 3 ale Înaltei Curți nu au fost legal constituite, nefiind specializate pe corupție. Asta au decis în urmă cu câteva minute cei de la CCR” , a scris Rareș Bogdan, pe contul personal de Facebook.

Rareș Bogdan lansează un nou atac vehement la adresa guvernării PSD-ALDE. Sursa foto: realitatea.net
Rareș Bogdan lansează un nou atac vehement la adresa guvernării PSD-ALDE. Sursa foto: realitatea.net

Mesaj pentru români: „Nu înghițiți minciunile premierului PSD”

Totodată, Rareș Bogdan a ținut să transmită un mesaj ferm poporului român, pe care îl îndeamnă să nu dea crezare afirmațiilor prim-ministrului Viorica Dăncilă, care susținea deunăzi că Partidul Social Democrat va adopta o abordare mult mai rezervată în privința Justiției.

Români, vă rog să nu înghițiți minciunile premierului PSD, care promite o altă abordare față de justiție și faptul că nu se va reglementa în materie prin OUG. Politrucii din CCR continuă să servească interesele acestui partid toxic pentru România.

Au transformat instituțiile statului în slugi cu un singur obiectiv: salvarea unor infractori. Ce urmează? Vor cere anularea/revizuirea sentinței definitive de condamnare a lui Liviu Dragnea pe motiv că pe fond a fost condamnat de un complet ilegal?” a mai transmis fostul jurnalist, în postarea publicată pe contul personal de Facebook.