News

Rareș Bogdan nu vrea o alianță cu PSD-ul: „Ferecați ușile PNL!”

08.08.2019 | 18:45
Rares Bogdan nu vrea o alianta cu PSDul Ferecati usile PNL

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit la congresul PNL prin care este anunțată candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte. Fostul jurnalist a avut un mesaj clar colegilor săi de partid, pe care îi îndeamnă să nu se alieze în niciun fel cu PSD-ul și îi invită să tragă toți într-o direcție comună, aceea a candidaturii lui Iohannis.

Rareș Bogdan nu vrea alianță cu PSD în preajma alegerilor prezidențiale

Europarlamentarul liberal cheamă colegii la o luptă împotriva PSD-ului: „Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Când erați amenințați vă râdeau în față. Azi nu aveși ce să vorbiți cu ei, zdobiti-i în alegeri. Nu-i aduceți în casa voastră. Nu avem nevoie de nimeni, de niciun aliat, avem nevoie de dumneavoastră și de bunul Dumnezeu”, a spus Rareș Bogdan, în fața a câtorva mii de membri PNL.

Rareș Bogdan a chemat suflarea liberală să se ralieze în spatele lui Klaus Iohannis: „Am venit să nu mai plec, pentru a contribui și întoarce ce dvs ați făcut pentru mine și ceilalți 9 europarlamentari. Am venit ca eu să fiu alături de dvs la alegeri în fiecare comună. Va trebui să faceți față demagogiei în următoarele luni, celor care spun că toți sunt la fel. Uitați-vă la administrațiile liberale. Nu sunt toți la fel. A venit momentul să modernizăm România. Klaus Iohannis are nevoie de un partener și acela nu poate fi decât PNL. Bătălia pentru Cotroceni nu e bătălia unui singur om”, a mai zis Bogdan.

Rareș Bogdan a vorbit despre o alianță între PNL și PSD *foto: facebook
Klaus Iohannis și-a lansat candidatura din partea PNL, la Romexpo, în fața liderilor partidului *foto: facebook

Klaus Iohannis își lansează candidatura pentru un nou mandat la Romexpo

Președintele Klaus Iohannis a participat astăzi la Consiliul Național al PNL. Evenimentul se desfășoară, la Romexpo, în prezența a aproape 3.500 de liberali. Participarea la reuniunea PNL reprezintă startul campaniei pentru al doilea mandat al lui Iohannis la Cotroceni.