Rareş Bogdan, ameninţări pentru Viorica Dăncilă după alegeri: “Va plăti scump”

Alexa Serdan   
în HotNews
26/05/2019, 22:07
Rareş Bogdan, ameninţări pentru Viorica Dăncilă după alegeri: “Va plăti scump” GALERIE FOTO
Candidatul PNL, Rareș Bogdan, cere demisia premierului, Viorica Dăncilă Sursa foto: hepta.ro

Candidatul la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a făcut declarații surprinzătoare după ce s-au afișat rezultatele exit poll-ului. Rareș Bogdan este primul pe lista Partidului Național Liberal pentru Parlamentul European.

PNL la egalitate cu PSD, cu un procent de 25,8%

PNL și PSD au ieșit la egalitate în seara aceasta la alegerile europarlamentare, cu un procent de 25,8%. Candidatul PNL, Rareș Bogdan a ținut să le mulțumească oamenilor care i-au fost alături. ,,Sunt încântat să reprezint țara și mă bucur că vor veni cu mine în Parlamentul European oameni la care țin foarte mult, Marian Jean Marinescu și Mihai Turcanu. Sunt curios cum arată rezultatele finale.”

Rareș Bogdan a adus acuzații grave la adresa premierului, Viorica Dăncilă căreia i-a cerut demisia. ,,Vă asigur că toți vor plăti scump, în special Carmen Dan și Teodor Meleșcanu care au premedidat faptul că românii din Diaspora vor ieși în număr mare la vot. Dăncilă va plăti scump pentru că nu a dat ordonanța de urgență pentru prelungirea cu două ore a închiderii urnelor de vot. Îi cerem demisia de Urgență!”, au fost cuvintele candidatului PNL.

Totodată, acesta a ținut să completeze că, ,,PNL este pregătit să guverne întreaga Românie, va avea o politică pentru toți ca toți să vadă buna administrație liberală. Astăzi și mâine vom avea un for de conducere în care vom hotărî următorii pași. Așteptăm să vedem cum arată rezultatele finale și se pare că, Victor Ponta a trecut pragul electoral. PNL va iniția o moțiune de cenzură. PSD nu mai poate conduce România. Ludovic Orban ar putea fi candidatul ideal pentru noul Guvern.”

Rareș Bogdan spune că, PNL poate conduce țara la conducerea lui Ludovic Orban
Candidatul PNL, Rareș Bogdan, cere demisia premierului, Viorica Dăncilă
Sursa foto: hepta.ro

Rareș Bogdan le-a mulțumit tuturor

,,Președintele partidului va ieși la ora 23 cu informații suplimentare. le mulțumesc colegilor, activiștilor, primarilor, paralamentarilor și tuturor care au lucrat cot la cot cu mine pentru acest rezultat, rezultat pe care îl prevedeau sondajele de opinie, dar nu pe care îl așteptau românii.”, a încheiat candidatul la europarlamentare.

Rareș Bogdan a votat în cursul acestei zile, la Liceul Nicolae Tonitza din București. El a votat atât la alegerile europarlamentare, cât și la referendumul pentru justiție. Candidatul PNL s-a arătat îngrijorat în privința cozilor imense de la secțiile de votare din Diasporă.

Închide ×