News

Rareș Bogdan, anunț despre pensii și salarii. Vestea cu care îi lovește pe Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

26.04.2019 | 18:27
Rareș Bogdan, anunț despre pensii și salarii!

Rareș Bogdan a dezvăluit un anunț important despre pensii și salarii, un anunț care pare greu pentru Lia Olguța Vasilescu și pentru liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Ce a spus candidatul care se află acum pe prima poziție pe lista Partidului Național Liberal?

Rareș Bogdan, anunț despre pensii și salarii

Rareș Bogdan, candidatul de pe prima poziție a PNL, a făcut un anunț bombă pentru Lia Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea despre salarii și pensii. Fostul moderator a declarat, în cursul zilei de joi, la o întâlnire electorală organizată la Botoșani, că fără românii care sunt aflați la muncă în străinătate, România nu ar fi putut plăti pensiile și salariile în ultimii ani.

„E un moment în care nu ne gândim doar la noi, nu ne gândim doar la copiii noştri, la bătrânii noştri”, a afirmat Rareș Bogdan. Ce spune continuarea mesajului candidatului Partidului Național Liberal?

Rareș Bogdan, anunț dureros pentru Dragnea și Vasilescu despre pensii și salariii
Rareș Bogdan, anunț dureros pentru Dragnea și Vasilescu despre pensii și salariii

“Dar ei stau cu gândul la satul lor, la biserica lor, la mormintele bunicilor lor”

“Nu, ne gândim şi la fraţii, verişorii sau copiii noştri care în momentul ăsta nu pot să meargă la Sfânta Biserică la slujba celor 12 evanghelii. Mâine nu vor merge la prohodul Domnului şi nici la biserica unde au fost de copii, pentru că sunt la mii şi mii de kilometri, unii la 12.000 de kilometri, alţii la 5.000, alţii la 3.000, adică sunt alungaţi din propria ţară. Sunt fraţii noştri din diasporă, iar de aici, de la Botoşani, au plecat printre cei mai mulţi, procentual, acolo departe.

Dar ei stau cu gândul la satul lor, la biserica lor, la mormintele bunicilor lor, la bătrânii lor rămaşi acasă şi pentru ei dau votul, pentru că e un vot prin care încercăm să îi aducem acasă. Nu putem să îi abandonăm acolo. Fără ei România nu ar fi fost în stare să îşi plătească nici salariile şi nici pensiile. Pentru că cel mai mare investitor în această ţară, de zece ani de zile, sunt exact cei jigniţi şi alungaţi de PSD: diaspora românească. Ei sunt principalii investitori”, a dezvăluit Rareş Bogdan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri