News

Rareş Bogdan, anunţ despre salariile românilor: “Mărirea salariilor n-a oprit exodul medicilor”. Ce a dezvăluit fostul prezentator TV

27.04.2019 | 09:16
Rares Bogdan anunt despre salariile romanilor Marirea salariilor na oprit exodul medicilor Ce a dezvaluit fostul prezentator TV

Rareș Bogdan, candidatul de pe prima poziție a PNL, a făcut un anunț despre salariile românilor. De altfel, fostul prezentator TV a mai ”atins” acest subiect și joi, la o întâlnire electorală organizată la Botoșani, când a ”strigat” în fața tuturor că fără românii care sunt aflați la muncă în străinătate, România nu ar fi putut plăti pensiile și remunerațiile în ultimii ani.

Rareș Bogdan a făcut un anunț despre salariile românilor

De această dată, candidatul PNL a scris pe pagina sa de Facebook un adevăr crunt: „mărirea salariilor din sănătate nu a oprit exodul medicilor”. „Mărirea salariilor din sănătate nu a oprit exodul medicilor! Asta confirmă ce am spus de atâtea ori în emisiunile mele, susținut de profesioniști în materie: medicii fug în primul rând din cauza condițiilor de muncă, a delăsării, a perpetuării administrării proaste a banilor colectați.

Fug și din cauza incompetenței din ministerul de resort, unde se fac hârtii în primul rând, apoi se rezolvă problemele. Unde nu se elaborează politici publice coerente, nu se face prevenție, iar medicii sunt chemați să rezolve consecințele unui sistem criminal. Vă reamintesc, România este pe primul loc din Europa la mortalitatea cauzată de cancer, iar explicația științifică, nu povești, este diagnosticarea tardivă”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de socializare.

Rareş Bogdan, anunţ despre salariile românilor: “Mărirea salariilor n-a oprit exodul medicilor”. Ce a dezvăluit fostul prezentator TV
“Mărirea salariilor n-a oprit exodul medicilor”

”Au realizat ce și-au propus în etapa asta, dar lupta nu s-a încheiat!”

Recent, Rareș Bogdan a mai avut un moment în care a vorbit despre situația României, însă cu multă speranță de mai bine, după ce Codul Penal și Codul de Procedură Penală au fost adoptate de plenul Camerei Deputaților dată de Florin Iordache, una contestată de opoziție.

„Au realizat ce și-au propus în etapa asta, dar lupta nu s-a încheiat! Cunoașteți principalul beneficiar al modificărilor făcute la Codul penal, da? Amnistie și grațiere mascate. Se modifică și termenele de prescripție pentru mai multe infracțiuni, ceea ce l-ar scăpa pe șeful PSD și alți membri ai camarilei de procese”, a scris jurnalistul în mediul online.