News

Rareș Bogdan, anunț important despre bugetul Capitalei. Ce spune despre blocajul politic din București

04.05.2021 | 21:52
Rares Bogdan anunt important despre bugetul Capitalei Ce spune despre blocajul politic din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a oferit marți, la Antena 3, un anunț important despre bugetul Capitalei și a analizat blocajul politic din București după ce consilierii USR-PLUS au respins, în sedința Consiliului General, forma propusă de către Nicușor Dan.

Bugetul Bucureștiului pentru 2021 a fost blocat în Consiliul General al Municipiului București, 14 consilieri votând “pentru” și 22 “împotrivă”.

ADVERTISEMENT

Fostul primar, Gabriela Firea, a oferit un scenariu sumbru referitor la bugetul Capitalei, spunând că în forma de doar patru miliarde, orașul nu va rezista mai mult de șapte luni.

Rareș Bogdan, anunț important despre bugetul Capitalei. Ce spune despre blocajul politic

“Bugetul Capitalei va trece, a fost o chestiune care a ținut strict de comunicare, vreau să îi felicit pe colegii mei pentru modalitatea în care au înțeles să fie alături de bucureșteni, au fost cât se poate de raționali.

ADVERTISEMENT

Vă asigur că, deși a fost o desincronizare și consilierii USR-PLUS au blocat bugetul, se va ajunge la o situație extrem de clară în care bugetul se va vota.

Nu trebuie să se ajungă în incapacitate de plată, deci este obligatoriu să ne punem la masă și să învățăm că bugetul este o chestiune de comunicare, sunt de acord că nu trebuie să creștem nimic din pix, pe de altă parte, când s-au purtat discuțiile nu a existat o problemă, dar cu o seară înainte de vot s-a blocat.

ADVERTISEMENT

Nu putem să ne jucăm cu aceste situații, cei din USR-PLUS spun că nu există banii, diferența de la cinci miliarde la șapte miliarde, ceilalți spun că ei există, împortant este să închidem acest subiect. Nu putem să ne înecăm când nici nu am început sau să stăm în apă cu bolovanii în buzunare.

USR-PLUS a renunțat la candidatul propriu, la fel a făcut și PNL-ul, am ales să îl susținem pe Nicușor Dan și am făcut un lucru foarte bun.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Nicușor Dan, nu am ce să îi reproșez, răspunde la telefon, se consultă cu ceilalți, dacă îl întrebați pe viceprimarul PNL, nu știu…vă spun clar că primarul comunică, acum că ar fi avut o problemă de dialog cu Vlad Voiculescu sau nu, nu știu acest lucru.

Eu știu că ceea ce trebuia să primească în subordine colegul meu de la PNL a primit, nu știu situația viceprimarului USR-PLUS, că v-aș răspunde dacă aș cunoaște. Se va rezolva situația, vă asigur”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT
Tags: