News

Rareş Bogdan anunţă că PSD îl va suspenda pe Klaus Iohannis. Cum a răspuns Liviu Dragnea

23.05.2019 | 08:21
Rares Bogdan anunta ca PSD il va suspenda pe Klaus Iohannis Cum a raspuns Liviu Dragnea

Suspendarea președintelui Klaus Iohannis devine din nou subiect principal în politica dâmbovițeană. Liderul PNL, Rareș Bogdan, a declarat că PSD are în plan acest lucru și, cel mai probabil, se va întâmpla după alegerile de duminică, 26 mai. Liviu Dragnea a răspuns atacurilor fostului realizator de la Realitatea TV.

Rareș Bogdan anunță suspendarea președintelui Klaus Iohannis după alegeri

Rareș Bogdan susține că PSD are de gând să anunțe suspendarea președintelui Klaus Iohannis duminică seara, imediat după exit-poll, exact în seara când partidul va anunța candidatul la prezidențiale. Bogdan mai spune că PSD va merge atât de departe încât va invalida referendumul pe tema corupției inițiat de Iohannis.

Liviu Dragnea a răspuns acestor acuzații și i-a spus lui Rareș Bogdan că nu are niciun sens suspendarea președintelui pentru că acesta e pe final de mandat și va mai sta doar câteva luni la Cotroceni. Dragnea susține că discursul lui Rareș Bogdan și acuzațiile pe care le-a făcut arată disperarea prin care trece PNL de teamă să nu facă scorul prezentat în sondajele de opinie.

Rareș Bogdan susține că PSD va invalida referendumul. Sursa foto: HEPTA.RO

Liviu Dragnea, replică pentru Bogdan: Arată disperarea

Liderul PSD spune că liberalii nu fac altceva decât să creeze emoție negativă în speranța că vor primi ceva mai multe voturi la alegerile din 26 mai. Acesta a mai spus că membrii PNL, în frunte cu președintele partidului și candidații lor, nu face altceva decât să se umple de ridicol lansând aceste ipoteze la nesfârșit.

”Sunt două chestiuni grave. Prima: vor să anunțe suspendarea președintelui, ceea ce duce România într-o criză fără părecedent, pentru că nu-i mai oprește nimeni. Și doi: invalidarea referendumului ceea ce va însemna pentru Dragnea că românii susțin infractorii.

Că românii susțin aministia și grațierea corupților. Și veți vedea ordonanțele, miercuri, în Guvern”, este dezvăluirea făcută de Rareș Bogdan, scrie știripesurse.ro  ”Sub nicio formă PSD nu va iniția și nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis. Ceea ce a vrut să facă Rareș Bogdan arată disperarea lor”, este replica servită de Liviu Dragnea.