News

Rareș Bogdan, atac frontal la adresa lui Tăriceanu! „Dacă România nu are nevoie de șmecheri, demisionați”

06.06.2019 | 16:09
Rares Bogdan atac frontal la adresa lui Tariceanu Daca Romania nu are nevoie de smecheri demisionati

Omul numărul 1 de pe lista PNL-ului pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a lansat un atac frontal la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu! Fostul jurnalist a luat foc după ce a auzit declarația șefului de la Senat. Tăriceanu i-a transmis lui Ioannis că România nu are nevoie de şmecheri, are nevoie de oameni serioşi, care să-şi înţeleagă rolul în societate, rolul atribuit de Constituţie.

Rareș Bogdan, atac frontal la adresa lui Tăriceanu!

„Domnul Iohannis în loc să vină de la Sibiu şi să ne arate ce înseamnă comportamentul nemţesc, adică ein Mann, ein Wort – un om, un cuvânt -, vrea să ne înveţe pe noi, la Bucureşti, cum e cu şmecheriile şi e păcat. Eu cred că România nu are nevoie de şmecheri, are nevoie de oameni serioşi, care să-şi înţeleagă rolul în societate, rolul atribuit de Constituţie.

Un astfel de demers miroase de la distanţă ca o capcană sau ca o jucărie, prin care preşedintele să încerce să-şi mai adauge o şansă în plus pentru realegere”, a declarat liderul ALDE în urmă cu doar 24 de ore. Replica lui Rareș Bogdan nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. Acesta nu a ezitat și i-a transmis președintelui Senatului că ar face bine să-și asculte propria invitație.

Rareș Bogdan, atac frontal la adresa lui Tăriceanu! Rareș Bogdan
Rareș Bogdan s-a aflat pe lista PNL-ului pentru europarlamentare. Sursă foto – facebook

Rareș Bogdan, replică dură pentru șeful Senatului

„Domnule Tăriceanu, dacă România nu are nevoie de șmecheri, demisionați vă rog din Parlament, renunțați la imunitate și lăsați-vă judecat! Ce ziceți, aveți curaj? Nu? Mă gândeam eu… Să nu uit, a propos de imunitate: domnul Titus Corlățean, pe care PSD îl vrea vicepremier, este alt băiat deștept care a scăpat de dosar penal – exact acum 3 ani, Senatul toxic a respins cererea DNA de ridicare a imunității.

Procurorii îl acuzau pe Corlățean de abuz în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale în dosarul Diaspora 2014. Iar PSD-ul lui Dăncilă & „reformatorii” îl vede vicepremier. Hai, mai ușor cu pianul pe scări…”, a declarat Rareș Bogdan