ADVERTISEMENT
News

Rareș Bogdan, atac furibund la adresa PSD-ului! „Vor acum să dărâme Guvernul PNL pentru a „gestiona” câteva zeci de miliarde de euro”

Autor: Alexandru Năstase | 01.09.2020 | 07:51
Rareș Bogdan, atac furibund la adresa PSD-ului! „Vor acum să dărâme Guvernul PNL pentru a „gestiona” câteva zeci de miliarde de euro”
Rareș Bogdan, ieșire nervoasă în ședința PNL: ”E anormal să aflăm numele miniștrilor de la TV”. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Rareș Bogdan a lansat un atac furibund la adresa PSD-ului! Europarlamentarul a scris într-un editorial găzduit de evz.ro că PSD vrea să dărâme Guvernul PNL pentru a gestiona miliardele de euro pe care România ar urma să le primească de la Comisia Europeană.

ADVERTISEMENT

“Oricât s-ar chinui niște politicieni mediocri și câțiva propagandiști bine plătiți să inducă senzația că demolarea Guvernului PNL este un act de sănătate publică, românii pot descoperi ușor că PSD îi minte cu nonșalanță, ca de obicei.

Primul argument care îmi vine în minte este acesta: nu Guvernul PNL a făcut de rușine România în lume, ci cele ale PSD!

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, reacție dură la adresa PSD-ului!

Nu din cauza liberalilor a ajuns România pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume sau în jurnalele celor mai puternice televiziuni, ca tărâm unde o șleahtă de îmbuibați confiscă Justiția, terorizează magistrații și schimbă principii juridice ce rezistă pe glob din timpul Imperiului Roman!

Ci din cauza social-democraților, care vor acum să dărâme Guvernul PNL pentru a „gestiona” câteva zeci de miliarde de euro pe care România le va primi de la Comisia Europeană.
Dar nu este singurul argument! Cine are curiozitatea să compare administrațiile liberale cu pungile de sărăcie din România, marca exclusivă a social-democraților, găsește rapid multe altele”, a scris Rareș Bogdan

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, europarlamentarul spune că, spre deosebire de aleșii social-democrați, primarii și președinții de consilii județene sunt destupați la minte și au reușit să atragă miliarde de euro.

“Pe de o parte avem comunități conduse de primari și președinți de consilii județene destupați la minte, care au mobilizat toate resursele locale (comunitatatea academică, mediul de afaceri, ong-urile), au atras miliarde de euro pentru proiecte inteligente și au ridicat nivelul de trai; de cealaltă avem populații sărăcite, dresate să stea cu mâna întinsă, pentru a oferi un vot la momentul oportun.

ADVERTISEMENT

Fenomenul respectiv are o cauză: diferența de mentalitate, izvorâtă dintr-un algoritm cu bazele în istoria recentă.

De-o parte avem oameni educați să susțină antreprenoriatul și economia de piață, bazată pe meritocrație și competiție, sau urmași ai unor intelectuali care au înfundat pușcăriile deoarece au refuzat să accepte Armata Roșie „eliberatoare” și nu și-au vândut conștiința; de cealaltă parte îi avem pe urmașii bolșevicilor români, pe admiratorii activiștilor puturoși care au făcut carieră în PCR prin slugărnicie, nu datorită calităților personale”, a adăugat Rareș Șerban.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan nu a ezitat și a pus tunurile pe CCR și Avocatul Poporului. “În realitate, șefii pesediști au averi faraonice și sunt insensibili la problemele reale ale românilor, pesediști sau nu. Dacă adăugăm lipsa de performanță administrativă, lucrurile sunt clare. Niște repetenți și niște inși unsuroși, veroși, fără inimă, sau care au în loc de inimă un cod IBAN, au pretenția că protejează populația mai bine decât Dumnezeu.

De cine să o protejeze? De un Guvern care nu e perfect, dar se străduiește să repare porcăriile economice și sociale prin care România a fost secătuită zeci de ani? De un Guvern care a reușit să protejeze populația în fața pandemiei până în momentul când PSD și ALDE, prin intermediul CCR și al Avocatului Poporului, au decis că măsurile de protecție sunt prea aspre? Unde este România acum, comparativ cu alte țări, și unde era în aprilie, de pildă?”, a mai scris europarlamentatul liberal.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!