News
notix pixel id

Rareș Bogdan, atacat din UDMR: “Aceasta este o problemă”

09.05.2019 | 15:24
UDMR aduce critici lui Rares Bogdan, candidatul principal al PNL la europarlamentare

Liberalul Rareș Bogdan este criticat la scenă deschisă în Uniunea Democrată a Maghiarilor din România! Maghiarii spun că Rareș Bogdan reprezintă spiritul PNL, iar asta face ca o colaborare între PNL și UDMR pe termen mediu și lung să fie aproape imposibilă!

UDMR îl critică pe Rares Bogdan și PNL

„Rareș Bogdan caracterizează foarte bine atitudinea PNL în general. Atitudinea PNL în foarte multe lucruri face foarte greu previzibilă o colaborare. Problema este că Rareș Bogdan conduce lista candidaților la alegerile europarlamentare ale PNL, aceasta este o problemă”, a afirmat Korodi pentru Europa Liberă.

Aceeași sursă a declarat pentru Europa Liberă că există în continuare o bună relație cu foștii membri PDL, dar sunt probleme majore cu președintele PNL, Ludovic Orban, și cu Rareș Bogdan, primul pe lista pentru europarlamentare. Acesta a fost și motivul pentru care la ultima negociere, cea privind numirea judecătorilor CCR, discuțiile au fost unele scurte și fără un rezultat concret.

UDMR critici Rares Bogdan
UDMR il critica pe Rares Bogdan si pe Ludovic Orban

Rareș Bogdan a spus că PNL nu va face niciodată alinață cu UDMR

Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la alagerile europarlamentare, s-a dezlănţuit la adresa UDMR şi a anunţat că este exclusă orice alianţă a liberalilor cu partidul condus de Kelemen Hunor. Mai mult, candidatul PNL la alegerile europarlamentare a spus că o asemenea alianţă este una împotriva statului român.

,,Niciodată cu UDMR! UDMR joacă cu Ungaria, joacă cu FIDESZ, joacă cu Viktor Orban, este împotriva statului român. Niciodată cu UDMR! UDMR este împotriva României. Este o rușine ce face UDMR”, a spus Rareș Bogdan.

,,UDMR își bate joc inclusiv de cetățenii maghiari, au ajuns rușinea cetățenilor maghiari, își bat joc de țara asta. Niciodata”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan are așteptări foarte mari de la PNL pentru alagerile europarlamentare! “Eu cred sincer că PNL poate scoate un scor istoric la aceste alegeri, între 25 şi 30%. Cred că, pe data de 26 mai, Ludovic Orban va anunţa un scor istoric al PNL, între 25 şi 30%.

PNL, aşa cum este astăzi, cum simţim lumea, este clar că poate câştiga alegerile în faţa PSD. Vom câştiga alegerile şi le solicit respectuos tuturor românilor care vor să oprească PSD să voteze PNL. Un partid nu este doar o stare de spirit, este o chestiune complicată.

PNL este singurul partid ce dispune de toate armele pentru a bate PSD, datorită celor 1.100 de primari, celor 240.000 de membri, parlamentarilor, europarlamentarilor, datorită poziţiei pe care o are în Europa, suntem în cea mai mare familie europeană, scoatem zece europarlamentari, suntem în primele cinci forţe din PPE”, a declarat Rareş Bogdan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri