News

Rareș Bogdan, avertisment dur pentru USR-PLUS. Ce spune prim-vicepreședintele PNL

24.03.2021 | 22:53
Rares Bogdan avertisment dur pentru USRPLUS Ce spune primvicepresedintele PNL
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a dat un avertisment dur pentru colegii din alianța de guvernare, USR-PLUS. Politicianul a analizat situația actuală a coaliției și care ar fi perspectivele politice ale acesteia.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan au fost parte dintr-un conflict destul de aprins în interiorul Partidului Național Liberal în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, avertisment pentru USR-PLUS. Ce spune prim-vicepreședintele PNL 

“Ne vom trezi cu PSD și AUR cu scoruri foarte mari, eu le dau un sfat colegial celor din PNL și USR-PLUS, să se gândească la următorul slogan: ‘nu putem reuși decât împreună’. Asta vreau să înțeleagă toată lumea, nu va fi situația din ’99-2000, când un partid a pierdut și altul a câștigat.

Dacă nu vom face reforma mult așteptată, nu vor avea de câștigat nici Dacian Cioloș, nici Dan Barna, nici Vlad Voiculescu, dacă ne prăbușim, o vom face împreună.

ADVERTISEMENT

Am reușit să ținem România pe linia de plutire într-un an 2020 foarte greu, asumându-ne costurile politice. Aș vrea să ne gândim la reforme, nu la cine este mai deștept dintre noi”, a declarat Rareș Bogdan la B1TV.

A fost Rareș Bogdan șarpele crescut în partid? Răspunsul lui Ludovic Orban

La întrebarea ”Este Rares Bogdan ”șarpele” pe care l-ați crescut în partid?” care i-a fost adresată la Kanal D, Ludovic Orban a dat un răspuns extrem de interesant.

ADVERTISEMENT

”Nu l-am crescut eu că era deja crescut… I-am propus lui Rareș Bogdan să candideze, de pe prima poziție, pentru Parlamentul European, la alegerile pentru Parlamentul European.

La momentul respectiv, pe baza analizelor pe care le-am făcut, în afara mea, ca si posibil cap de lista la europarlamentare, era greu sa găsim în liderii interiorului partidului care sa aibă notorietate, suficientă încredere, intenție de vot, astfel încât să poată să dechidă lista.

ADVERTISEMENT

Și am făcut foarte multe cercetări sociologice, evaluări, pentru a identifica un cap de lista și Rareș Bogdan a corespuns, a fost foarte apropiat de aceea ce ne-am dorit

”Faptul că are nişte opinii e dreptul lui. Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar şi nu este normal să-ţi ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu ţine şi te-a susţinut”, a spus Orban despre actualul său rival din PNL.

ADVERTISEMENT