Rareș Bogdan, avertisment dur pentru Viorica Dăncilă: “Să se pregătească de dezbatere cu procurorii”

Alexandru Năstase   
în HotNews
14/11/2019, 14:36
Rareș Bogdan, avertisment dur pentru Viorica Dăncilă: “Să se pregătească de dezbatere cu procurorii” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan susține că PSD a făcut prăpăd în Guvern. Sursa foto - facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat un avertisment dur pentru Viorica Dăncilă. Acesta susține că procurorii DNA ar face bine să vină în Guvern ca să vadă ce au lăsat în urmă cei de la PSD. Mai mult de atât, prim vicepreședintele PNL afirmă că Viorica Dăncilă, dar și alți foști miniștri, vor avea multe explicații de dat în fața procurorilor. ”Alo, DNA? Guvernele PSD au pus pistolul la tâmpla României și au tras cu sete.

Rareș Bogdan, avertisment dur pentru Viorica Dăncilă

Asta e, pe scurt, ce a găsit Florin Cîțu în visterie. Sunt cele mai grave situații pe care le-am auzit în ultimii ani. România trăiește printr-o minune, iar medicul a fost votul de la europarlamentare și faptul că președintele Iohannis și PNL au făcut totul pentru a demola Guvernul Dăncilă. Căci asta a însemnat semnalul dat după OUG 13 și 26 mai: „Scăpați-ne de PSD, să vină DNA!”

Numai că este exact cum am anticipat în perioada când eram jurnalist. Au pârjolit totul, au otrăvit fântânile. Nu mă bucur că am avut dreptate, dar nenorocirea e mai mare decât cele mai pesimiste estimări. Guvernul Dăncilă a fost un criminal! În al 12-lea ceas, pacientul a fost salvat. Dar nu va fi ușor. Iată, oameni buni, de ce încearcă Dăncilă să acapareze mințile românilor cu teme false, cu scandaluri la care aprinde focul de câteva ori pe zi: se teme că va plăti penal, așa ca mentorul ei! Încearcă să abată atenția de la dezastrul lăsat.

“Să se pregătească de dezbatere cu procurorii”

Căci nu e doar incompetență aici, e mai ales ticăloșie. Au făcut totul conștient, au tratat bugetul ca și când ar fi fost averea lor personală, iar pe cetățeni ca pe o masă de manevră. Nu există cuvinte destul de dure pentru a califica maniera în care PSD a devalizat visteria… Poate doar în codul penal. Ce a dezvăluit Florin Cîțu e de cătușe. DNA să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici!

Monstruozitatea lor este incredibilă. Grețoasă de-a dreptul! Îl țineți minte pe Jabba the Hutt, din Războiul Stelelor? Așa arăta Guvernul PSD. Mai avea un pic și ne strângea de gât pe toți! Dezbatere cu interpusul unui grup infracțional organizat? Dezbatere cu un om care a girat gazarea și lovirea protestatarilor pe 10 august și i-a acuzat că au încercat să dea o lovitură de stat? Și îi acuză în continuare! Dezbatere vrea? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!!!”, scrie Rareș Bogdan.

 

 

Închide ×