ADVERTISEMENT
News

Rareș Bogdan, despre demiterea lui Gabi Musteață: “Comportamentul acesta este unul marginal în PNL”

Autor: Rareș Mușătoiu | 09.02.2021 | 22:58
Rareș Bogdan, despre demiterea lui Gabi Musteață:
Rareș Bogdan, anunțuri important despre certificatul verde anti-Covid. Ce va conține acesta și ce vaccinuri vor fi recunoscute la nivel european foto: hepta.ro

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a analizat marți la Digi24 demiterea lui Gabi Musteață, fost director tehnic la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, declarând: compartamentele lui Ervin Molnar și Petre Avram sunt marginale, ele trebuie condamnate de către liderii PNL”.

ADVERTISEMENT

Musteață a fost concediat luni după ce a vorbit despre angajarea unei persoane fără pregătirea necesară pe un post tehnic în cadrul Apelor Române.

Fostul director tehnic a afirmat marți că a deschis deja un proces în instanță și că așteaptă să vadă care va fi deznodământul acestuia.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, după demiterea lui Gabi Musteață: “Este un caz marginal în PNL”

“Comportamentele lui Petre Avram și Ervin Molnar trebuie condamnate ferm de către toți liderii PNL. Degeaba Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Florin Cîțu, Emil Boc vorbesc despre diverse situații dacă apar aceste lucruri.

Este un caz marginal, vă spun acest lucru deoarece știu foarte bine ceea ce se întâmplă. PNL este un partid foarte mare, le transmit tuturor membrilor că dacă vrem să reformăm România a doua oară, trebuie să facem un alt fel de politică și să fim total diferiți de PSD.

ADVERTISEMENT

Membrii PNL trebuie să înțeleagă că nu vom tolera aceste numiri și în alte companii de stat, iar acest fapt marginal nu trebuie să devină o obișnuință.

Avem nevoie să facem lucrurile în acest fel încât situații de acest gen să nu se mai întâmple și este foarte bine că Florin Cîțu face o anchetă în acest sens.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este foarte important să vedem ce se întâmplă la Apele Române, o companie cu mii de angajați în care se tot petrec aceste lucruri”, a declarat prim-vicepreședintele PNL la Digi24.

Musteață, inginerul concediat de la Apele Române: “De astăzi sunt șomer, am deschis proces în instanță, vedem ce se va întâmpla”

“Cum am mai spus,  referitor la colega detașată și la o lucrare din preajma Crăciunului, au fost mai multe aspecte. Am semnalat niște probleme colegilor mei fiind de părere că ar trebui să lăsăm aceste lucruri pentru a le rezolva în anul 2021.

ADVERTISEMENT

Postul meu, până la subiectul angajatei detașate, nu am avut cunoștință că s-ar fi desfințat. De altfel, și în nota de fundamentare nu s-a discutat despre a nu mai fi director tehnic exploatare lucrări, ci a prelua sarcini care țin de departamentul investitiilor.

Directorul departamentului de investiții a fost numit director adjunct, nu știu care ar fi fost problema ca eu să mă ocup în continuare de partea tehnică de exploatare lucrări. Luni a fost ultima zi, astăzi sunt șomer, sunt liber profesionist. Am deschis în instanță proces, vom vedea ce se va hotărî”, a declarat Gabi Musteață”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!