News

Rareș Bogdan, despre noul Ministru al Finanțelor: “Veți avea o surpriză”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a vorbit joi, la Antena 3, despre noul Ministru al Finanțelor, declarând: "veți avea o surpriză".
19.08.2021 | 21:37
Rares Bogdan despre noul Ministru al Finantelor Veti avea o surpriza
ADVERTISEMENT

Noua numire a premierului Florin Cîțu pentru portofoliul de la Ministerul Finanțelor a fost una controversată, acesta fiind, în tinerețe, membru al Tineretului Social Democrat, tatăl acestuia fiind vicepreședinte PSD Gorj, iar mama acestuia având o firmă care a avut afaceri cu statul.

Dan Vîlceanu a replicat în legătură cu funcția ocupată de acesta la șefia organizației de tineret a Partidului Social Democrat, spunând că nu a ascuns niciodată acest lucru și că dacă acesta este un păcat politic, și-l asumă.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, despre Dan Vîlceanu, noul Ministru al Finanțelor: “Veți avea o surpriză”

Rareș Bogdan: “Faptul că ținem prima pagină cu discuții de genul acesta nu e o bucurie pentru membri, activiști și nici pentru mine.

Mi-aș dori să vorbim despre reforme, creșterea economică, PNRR, avem o șansă pe care nu a mai avut-o alt partid. Eu cred că vom reuși, suntem avantajați că primele alegeri sunt peste trei ani și vom fi analizați pe guvernare, nu pe campanii de acest gen. Eu vă pot spune că sunt foarte multe lucruri pe care colegii mei miniștri și Florin Cîțu le fac foarte bine.”

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea: “Vă dau un exemplu proaspăt. Domnul Ministru de Finanțe s-a dus astăzi la minister și răspunsurile Ministrului de Finanțe au fost totuși, de noaptea minții. În primul rând, nu știa cât e inflația, după care ne spune că creșterea prețurilor ajută la creșterea economică.”

Rareș Bogdan: “Rugămintea mea este să îl urmăriți pe domnul Vîlceanu la Finanțe. În afara acestor mici scăpări, emoții de început, veți avea o surpriză foarte plăcută. Domnul Vîlceanu a fost de multe ori invitat la dumneavoastră și a prezentat toată strategia electorală a PNL alături de Florin Cîțu.”

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea: “PNL are nevoie de cineva care să dea încredere, optimism și puțin de profesionalism. Domnia sa nu știa astăzi care este inflația și ne spunea despre cum ne ajută creșterea prețurilor la progresul economiei, este totuși revoltător.”

Rareș Bogdan: “Sunt convins că Dan Vîlceanu va prezenta datele legate de inflație comparativ cu alte state din UE și va ști foarte bine să gestioneze probleme Ministerului de Finanțe și va fi o surpriză foarte plăcută.

ADVERTISEMENT

Haideți să îi dăm o perioadă de grație de câteva zile pentru că este o alegere înțeleaptă. Haideți să vorbim peste trei săptămâni-o lună și vom discuta despre ce face domnul Vîlceanu la Ministerul de Finanțe.”

ADVERTISEMENT