ADVERTISEMENT
News

Rareș Bogdan este optimist în ziua alegerilor! Ce a scris europarlamentarul PNL pe pagina de Facebook

Autor: Robert Cristea | 27.09.2020 | 16:13
Rareș Bogdan este optimist în ziua alegerilor! Ce a scris europarlamentarul PNL pe pagina de Facebook
Rareș Bogdan este optimist în ziua alegerilor. Sursa foto: hepta.ro

Europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut astăzi un anunț important pe pagina de Facebook. Acesta susține că, pentru PNL, situația la alegerile locale este mult mai bună decât spera.

ADVERTISEMENT

”Va fi o seară MARE”, a anunțat fostul om de televiziune. În plus, Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă. ”Nu va opriți pana la 21.00 deloc și PĂZIȚI apoi voturile. E la fel de important”, a precizat în postarea de pe rețeaua de socializare.

De curând, Rareș Bogdan anunțase că de luni Bucureștiul va avea alt primar.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan: Păziți voturile

”E bine. E foarte, foarte bine in mai multe locuri decât speram. NU va opriți! Va fi o seara MARE. La muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. E șansa noastră uriașă sa pregătim Generalele in forța. Mobilizare maxima. Rupem! Nu va opriți pana la 21.00 deloc și PĂZIȚI apoi voturile. E la fel de important,” a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Referitor la prezența la vot, Rareș Bogdan a afirmat recent, într-o emisiune de la B1TV, că se așteaptă ca lumea să iasă la vot, chiar dacă este pandemie.

”Lucrurile vor arăta mult mai bine decât cred unii pesimiști. E important să ne exprimăm votul. Următoarele alegeri sunt peste 4 ani”, a afirmat europarlamentarul.

ADVERTISEMENT

”Oamenii se vor proteja și la alegeri. Prezența la vot conform sondajelor noastre este 39-40%  în urban, în rural este peste 50%. Sunt locuri unde prezența va fi de 70%” a mai adăugat acesta.

”Nicușor Dan o va scoate luni de la primărie pe Gabriela Firea. Nu există un alt candidat astăzi care să se bucure de sprijinul politic pe care îl are candidatul propus de PNL și Alianța USR-PLUS,” a precizat fostul om de televeziune.

ADVERTISEMENT

Vă amintim că Nicușor Dan, speranța PNL la București, a fost atacat la foc automat în ultima perioadă, mai ales după dezvăluirile făcute de creatoarea de modă, Dana Budeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!